INTERIOR Outdoors

PERFEKT SOMMERDRINK MED SODASTREAM


– TASTE OF SUMMER – 

Sist uke fikk jeg tilsendt en (sponset) Sodastream maskin fra det ene PR- byrået jeg er knyttet opp mot. For å være ærlig har jeg egentlig ikke hatt noe særlig forhold til disse maskinene før vi, under årets interiørmiddag,fikk servert en helt amazing drink. Jeg har liksom fått for meg at disse maskinene kun fungerer som en god og vesentlig mye sunnere  (!) erstatning til alle bruselskere der ute. Selv går jeg ikke innunder denne kategorien, og interessen har derfor vært liten. 
Når jeg nå derimot har fått min egen maskin løper fantasien løpsk. Det er utrolig gøy å leke seg med boblevann og sommerfrukt, og mulighetene er uendelige. Under lørdagens feiring av mannen disket jeg opp med denne velkomstdrinken som fungerer like godt frozen, virgin eller som vanlig cocktail! Innholder får du her, og har du en sodastream anbefaler jeg deg å prøve denne. Har du ikke kan boblevann muligens erstattes med BOBLE nøytral som du får kjøpt på rema1000 (mindre kullsyre og salt enn f.eks. farris) hvor du da tilsetter en liten kork WATERMIX zeros med smaken Strawberry/Watermelon. 


 

Ingredienser: 

1 liter Sodastream tilsatt 1 kork WATERMIX Strawberry/Watermelon 
8 ferske jordbær delt i skiver 
3 ferske kiwi det i skiver 
6 store skiver vannmelon, renset og kuttet i passe små terninger 
Ferske mynteblader 
(eventuelt 4-8cl hvit rom)

Kutt opp all frukten. Mos lett sammen kiwi og jordbær med en gaffel og hell det i en stor bolle/mugge sammen med biter av vannmelon. Riv opp mynteblader og tilsett. Rør alt sammen og sett i kjøleskapet minst en time før servering.Gjerne lengre! 

Før servering tilsetter du 6-8 isbiter og kjører stavmikseren lett gjennom blandingen. Vil du servere den frozen slik som her setter du den i fryseren en liten stund eller tilsetter mer isbiter og kjører alt i en blender. Ønsker du alkohol i drinken din tilsetter du mellom 4-8cl hvit rom. Smaken er upåklagelig! NYT 😀 


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply