INTERIOR

Renoveringstider og åpning av POP UP SHOP

Inneholder sponsede produkter

Torsdag kveld.. altså hvor ble uken av? Kan ikke huske sist jeg var så effektiv som jeg har vært den uken her. Det har skjedd så mye at jeg ikke engang husker hva jeg gjorde i går, hehe.

Nevnte det så vidt sist, og siden den tid har hele stuen blitt tømt og halve kjøkkenet revet. En liten oppussingsplan ble et renoveringprosjekt… Mannen har jobbet på badet hver dag etter jobb mens jeg har samlet alle løse tråder angående kjøkken og stue, fått alt på bestilling og organisert arbeid. I tillegg rigger vi klart til POP UP i butikken vår i morgen samtidig som deadline skal overholdes, innhold lages og møter gjennomføres. Mildt sagt- travelt! Men himmel SÅ gøy.

Blomster gir meg ro i sjela, og det er akkurat det jeg trenger den helgen her. Ro. I sjela! Plukket med meg noen bunter fra Floriss sist helg da jeg var innom lietorvet for den tradisjonelle helgehandelen, og jeg både farge og strukturkombinasjonen i denne. Best av alt? De varer jo evig om du vil, så du invisterer lite for mye 😉

Btw!!! kjører POP UP med full rulle i morgen og lørdag formiddag nede i byen. Ta gjerne turen hvis du vil, vi lover MASSE godbiter fra både Lama, Halvor Bakke, Gubi, Jakobsdal, Boel og Jan, wixholm, arne jacobsen, and tradition og MANGE MANGE flere til sinnsyke priser!!!!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply