INTERIOR

THE DRESS

Å gud så godt det var å la rumpa treffe stolen akkurat nå. Tempoet her hjemme de to siste dagene er denne permisjonsfrua ikke vant til, haha. På en annen side har jeg sååå godt av det for før jeg vet ordet av det sprekker bobla og det er tilbake til livet.. hverdagen ♥

Morgentimene med en liten en som krever mye oppmerksomhet og gode rutiner går så altfor fort så før jeg i det hele tatt rakk å sette på kaffekanna var klokka så mye at jeg måtte kaste meg i bilen på vei til min kjære Charlotte. Hun hadde sin andre prøving av brudekjolen sin i dag og som forlover er jeg så heldig at jeg får lov til å være med å se. Det er altså såååå utrolig stas og helt vanvittig moro å få ta del i bryllupsplanlegging igjen. Jeg tror faktisk det må være en av mine favorittting her i verden. Planlegge og gjennomføre store dager som denne.

Når vi snakker om kjoler lovet jeg jo å vise mitt siste salgskupp i går. For dere som ikke følger meg på instagram så fikk dere heller ikke med dere at jeg fikk nøkler til leiligheten jeg var på befaring på i går. *iiiiih* Det vil si at kvelden i går gikk til planlegging og kvelden i dag til gjennomføring. Jeg kommer derfra nå faktisk og kjenner det skal bli godt å la kroppen få hvile skikkelig i natt før det blir en enda lengre kveld i morgen.

Uansett, kjolen- denne har jeg ønsket meg helt siden jeg prøvde den på m: i Skien i forbindelse med dåpen til Ulrik i høst. Den er fra Malene Birger så lommeboken strakk ikke helt til før jeg tilfeldigvis kom over den igjen nå sist uke på 60%. Da visste jeg at den måtte bli med hjem og her henger den, klar til å pakkes ned i kofferten til Warszawa som pakkes om to små uker.

Den skal styles med alt fra spisse skoletter, beige cape og sort hatt til Dr. Martens og skinnjakke. Elsker den ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply