Bali TRAVEL

A CHILD FRIENDLY WATERFALL

BACK HOME og nå pakker vi ut for godt.. for en stund 😉 Vi har vært hos svigers på Flå i helgen og jeg føler virkelig vi bor i koffert om dagen. Rekker ikke pakke ut et sted før vi pakker ned til noe annet. Jeg HATER jo kaos rundt meg, så det skal definitivt bli godt å kjenne på hverdagen fremover, hehe. Å starte dagen med en rykende fers kaffe, svare på mail, rydde unna litt og få gjort unna ærender og arbeid er undervurdert. Jeg trives så ufattelig godt med det, spesielt når jeg jobber som jeg gjør nå. I min egen verden og med min egen struktur. Så i morgen skal kofferter pakkes ut og bort. Klær skal vaskes og sorteres. Størrelser skal oppdateres og sommergarderoben skal byttes ut til fordel for høstgarderoben.

For selv om det nesten ikke er mer enn en uke siden vi var her, merkes frosten på kroppen allerede… Med andre ord, vi SAVNER Bali ♥ Og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal ned 😉 Anyroad, jeg er ikke heeelt ferdig med å dele turen med dere så i kveld kommer et lite tips dersom du tenker deg til Bali med barn. Er du like hypp som meg på å få med deg ALT selv om du reiser med kidsa er dette et godt alternativ til fossefall i Ubud. Flere av fossene er ufattelig krunglete å komme seg frem til men Tegenungan Waterfall er både lett å komme seg til og meget barnevennlig når du først er nede. Her kan du bade, spise, drikke, ta verdens fineste instasnapshots og bare nyyyyte. Ulrik var ikke helt i form den dagen her så vi droppet badetøyet og tok en litt kortere utflukt enn ellers, men altså jeg angrer ikke et sekund.

Og du! reiser du med små barn, sånn som oss, så be sjåføren din slippe deg av på andre siden. Altså gå ned fra andre siden av fossen enn det de andre gjør. Denne veien er både finere, lettere å håndtere og ikke minst MYE mindre turistinfisert 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply