Bali TRAVEL

BALI UPDATE

God morgen du og hei mandag.

Endelig et sekund til overs til å skrive litt til dere. Prøver så godt vi kan å holde dere oppdatert på Instagram, men det kan til tider være en kunst i seg selv, haha.

Vi hadde en krevende men fin flytur. 28 timers reise og barna sov totalt 5 av dem. Så det var to slitne barn og to slitne foreldre som mellomlandet i Bangkok. Siste flight til denpessar gikk veldig fint. Vi var stort sett i koma hele gjengen, haha. Også landet vi da. Det luktet Bali så fort vi kom av flyet. Mange mennesker, mye å se på. Stresset og hlye skuldre ble senket med en gang. Det er det jeg liker best ved å være her nede. Bali har en helt egen ro, på tross av høyt tempo. Store inntrykk for små barn og en deilig deilig følelse for oss voksne. Sjåføren vår ventet på oss på flyplassen og turen inn til hotellet vårt gikk smertefritt.

Skal prøve å fatte meg i korthet, men som dere vet ble Ulrik syk på fredag og det er han fortsatt. Oppkast og diaré enda, men han får heldigvis i seg litt mer væske og fast føde nå enn tidligere. Problemet er at det kommer raskt ut igjen. I dag skal vi prøve salt og cola for det er det eneste han har holdt på. Så krysser vi fingrene for at han blir bedre i magen veldig snart. Heldigvis bor vi veldig sentralt så det er enkelt å komme seg rundt og få tak i ting vi skulle ha behov for:)

På tross av tarmbakterier hos minsten koser vi oss masse. Ulrik er også helt med og oppegående når han ikke har kvalmeperiodene sine. Kommer som regel tidlig morgen og gir seg utover dagen så i dag lurte vi på om vi skulle prøve oss på en tur ned til stranden for en sen lunsj/tidlig middag. Begge to elsker å løpe rundt og vi prøver å gi så frie tøyler som mulig så de får oppleve Bali på egne premisser <3

I skrivende stund sover minsten ved bassenget etter litt nødvendig avkjøling. Celine bader og mannen er ute en tur. Nå skal nok en Bali dag nytes til det fulle. Vi skrives snart igjen;*

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply