Motherhood TRAVEL

EN HELG I ABRA HAVN

God morgen dere. 

Vi har hatt noen helt fantastisk dager i dyreparken. Jeg har logget helt av og tok med kamera av helt andre grunner enn jobb. Ofte blir det til at jeg legger det bort fordi jeg tar så mye bilder i hverdagen, men nå var det heller telefon som ble lagt på hylla mens jeg fanget noen herlige øyeblikk mellom spente små sjørøvere. 

Vi reiste ned tidlig lørdagsmorgen og var i parken helt til i går kveld. Sovnet greit fort på sofaen når vi kom hjem for å si det sånn 😉 Vi har overnattet i Abra Havn tidligere og det er lett å reise tilbake dit. For et fantastisk kult konsept 😀   Googlet oss faktisk frem til at det er kåret til verdens 6 beste familiehotell her en kveld, og det er ikke rart! Legger ved et bildedryss og ønsker dere en helt fantastisk dag før jeg løper avgårde til en super travel tirsdag. 

Her står nemlig ukens første boligstyling for tur og i morgen går turen inn til Oslo og Dyson. Etter en utrolig avslappende helg kjenner jeg at jeg er mer enn klar for en travel uke med mye spennende på agendaen, og jeg gleeeeder meg til å ta dere med 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply