Romania

MAKING MY OWN TISCA RUG

// Turen er sponset av Tisca 

Jeg skal legge inn en bestilling på et Tisca teppe til stuen vår den uken her, men lite kan likevel slå mitt eget håndvevde ulleteppe direkte fra fabrikken deres i Transylvania. Det er noe med følelsen av å legge arbeid i det på samme måte som de fantastiske menneskene som jobber der nede.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått en HELT ny forståelse på prising av tepper.. Det skal sies at standariserte størrelser og former koster en brøkdel av hva ditt tilpassede ullteppe gjør, og det er ikke rart. Velger du for eksempel en fargekominasjon med flere enn èn av de 26 fargene du kan velge mellom hos Tisca snakker vi håndarbeid ned til den minste detalj. Jeg er imponert og sitter fremdeles igjen med haugevis av inntrykk å fordøye.

Prosessen kan hovedsakelig deles opp i flere enorme steg og vi fikk se alle, men delta kun på selve vevingen som er en av de siste stegene i prosessen for å lage disse teppene. Vi hadde et mindre utvalg av nøster å velge i til håndvevingen og det viser seg at hele 80% av teppene som blir bestilt fra Tisca er grå, hvite eller beige. Verdens kuleste Camilla slo derfor på stortromma og kjørte på med en rød variant 😉 Jeg safet med grå da tanken er å bruke dette enten på soverommet eller i gangen når vi får pusset opp den 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply