Romania

THE COLORS OF ROMANIA

//  Turen er sponset av Tisca

Hei og hopp fra Romania. De siste ukene har virkelig gått i ett eneste kjør, og etter to mellomlandinger og endel timer i fly befinner jeg meg nå i Romania. Kjent som Draculas land eller hjemstedet til min aller største teppefavoritt, nemlig Tisca tepper som jeg har nevnt for dere tidligere.

Turen ned hit var lang, men gikk overraskende greit ved hjelp av litt søvn og godt reisefølge 😉 Siste flight fra Vienna til Sibiu ga oss virkelig medgang på værfronten. Vi fløy over fjeller som lignet en god gammel kulekjøringsbane eller en moderne lekeplass om du vil. Været var helt upåklagelig noe jeg er veldig glad for da vi fikk et overblikk over Sibiu og området rundt som ga meg en umiddelbar assosiasjon til monopol eller domino, som mitt kjære reisefølge- Camilla, ville sagt. Vi snakker gigantiske hus med spisse tak og fargerike fasader. Så stort fargespenn at det nesten kan måle seg med Tiscas 96 (!!!) forskjellige farger. Ellers var det jorder og enkle kår så langt øyet kunne se etterfulgt av hvite fjelltopper i det fjerne. Vi kom raskt frem til at dette landskapet må være mer magisk på vintertid enn sommertid, hvor jeg er stygt redd det ville vært litt mer kjedelig.

Vi har akkurat innlosjert oss på hotellet for kvelden, og siden dagen har gått i ett og med tanke på at den starten 0500 tror jeg det er på høy tid å finne sengen. På de få timene vi til nå har vært her har vi rukket å å få et innblikk i Tiscas egen fabrikk som vi skal bruke dagen på i morgen. I tillegg har vi fått en rundtur i byen og vært innom tidenes mest magiske julemarked ♥ Og la meg presisere, for en julesjel som dette var det pur lykke å komme ut gjennom tunnelen som tok oss oppover brosteinen, hvor vi til slutt ble møtt av flere julelys enn Amerikas sprøeste julefilm. Lykke <3 Hele førsteinntrykket mitt av byen, og landet forøvrig har gitt meg en fjern og fin følelse av å være en del av tre nøtter til askepott eventyret.


Ville bare gi dere en update på hvor jeg er i verden. Dette er jo en tur i regi av Tisca selv gjennom bloggbusinessen min så det er klart dere blir med på reisen. Svipper innom i morgen tidlig- håper vi ses da ;*

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply