Ukategorisert

A SECRET TO SHARE – IN NEED FOR A BABY ROOM

Skal jeg fortelle deg en liten hemmelighet? Jeg er helt obsessed på barneromsinspo om dagen… kan du gjette hvorfor? Jepp, vi venter en liten en og Celine skal endelig bli storesøster! iiih ♥ Lykke. 

Det er så stas og endelig kunne dele det med dere! Naturlig nok har dette opptatt både tid, kroppen min og tankene mine siden januar. Trøtthet og MYE kvalme har slått meg fullstendig ut, og den kreative og sprudlende energibomben jeg liker å tro jeg er til vanlig (hehe) har vært totalt borte de siste månedene. Ikke at det er spesielt overraskende for min egen del for det var ganske likt sist svangerskap.

Så til dere som har holdt ut med meg de siste ukreative månedene så vet dere hvorfor jeg har vært lettere tilbaketrukken, både her på bloggen og ellers i livet. Kroppen har ropt etter hvile og det har jeg gitt den, etter beste evne. Den lille babymagen vokser i rekordfart, og nå når jeg har kommet meg inn i andre trimester er det faktisk vanskelig å skjule den *hjerteriøyene*

foto :: pinterest.com

Når det er sagt er vi overlykkelig over den lille i magen, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Ikke minst gleder jeg meg til å ta fatt på ikke bare ett, men hele to barnerom over sommeren! 😀 Celine flytter jo opp i hovedetasjen når vi setter i gang de litt større prosjektene våre.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply