Ukategorisert

DETTE SKAL MED NÅR VI FLYTTER TIL BALI

samarbeid med Hunkemöller

Etter et halvt år våknet denne jenta opp fra vinterdvalen. Hva skjedde? Det skal jeg fortelle deg. Ordet hvilepuls har plutselig fått en helt ny betydning og jeg gleder meg helt latterlig mye til å fortelle dere om hva som skjer i livet i det innlegget her.

Det siste halve året har vi jobbet hardt og målrettet for å endelig få oppfylle den store drømmen vi har hatt de 6 årene. Vi flytter til Bali *hyyyyl*. ENDELIG! Jeg kan fremdeles nesten ikke tro at det er sant. Dette har vi snakket om siden 1 gang vi besøkte øya, som du kan lese mer om her 😉 Altså vi forelsket oss momentant. Begge to. I øya. I hverandre. Nå er det bare få dager igjen til vi faktisk pakker bilen full av kofferter og hiver oss på toget for å flytte til livets øy <3

Siden jeg skal leve et år i badetøy har jeg klikket hjem ny bikini og badedrakt fra Hunkemöller. Altså jeg elsker den grønne her. Så sinnsykt fin i fasongen, nydelig å ha på, normal i størrelsen OG den har drapering på magen- noe som er veldig flatterende.

I tillegg til badetøy har jeg klikket hjem verdens fineste blonde BH uten spiler. Jeg er heeelt avhengig av å ha det nå. Ikke bare er det utrolig godt å gå med men jeg har hatt en operasjon som krever at jeg bruker spileløst de neste månedene. Det kan vi snakke mer om en annen gang.

Nå- back to Hunkemöller. Butikken jeg er sååå lei meg for at de ikke har her i Skien, men som jeg gleder meg til å handle mer fra fremover på nett <3 I tillegg har de så mange gode rabattkoder akkurat nå som du rett og slett bare MÅ sjekke ut! Vil også nevne at i tillegg til å ha et sinnsykt godt utvalg innenfor kategorien badetøy har de også i tillegg har de også en rekke strandklær og plus size badetøy, så her er det virkelig noe for alle 🙂 Jeg elsker når brands leverer til alle former og fasonger. Jeg føler faktisk at badetøyet generelt sitter bedre på og har en mer normal størrelse enn andre som leverer mer i xxs enn i large.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply