Ukategorisert

ENIG OM Å VÆRE UENIG

Jeg kan sitte i mange timer forran skjermen og blad meg opp og ned, frem og tilbake. Det er avhengighetsskapende og verdens verste tidstyv- men HEI! så gøy 😀 Treningen i går ble byttet ut med nettopp dette. Inspirasjonen tok overhånd…nok en gang!

Jeg og Sindre har litt ulike meninger om hvordan ting bør bli, og som alle andre par må vi inngå kompromiss. Vi må innfinne oss med at vi til tider blir enige om å være uenige om en problemstilling. Noen ganger er det jeg som må bøye meg i støvet, og andre ganger er det han. Jeg vet av erfaring at han har vanskelig for å se et resultat ut i fra mine forklaringer. Eller tegninger, for den saks skyld. Det er derfor greit å lage ulike moodboards for å se om vi er i samme båt eller kan møtes halvveis for å gå ned riktig vei. 

Han vil gjerne ha det minimalistisk, men for all del ikke sterilt. Jeg vil ha en urban jungel med industrielle elementer og gjerne en liten innvendig jungel! Likevel ønsker jeg et rent minimalistisk uttrykk, som muligens blir litt for sterilt for min bedre halvdel. *ler* Vi er vel ikke de eneste som opplever dette håper jeg?! hehe ;D

Anyways- vi skal nok komme til en enighet. Om ikke annet vil vi komme til en enighet om å være uenige, og i mellomtiden skal jeg ta dere med inn i vår interiør verden ved å gi dere en smakbeit av vårt moodboard. 

Lyse flater, få og markante detaljer, sorte kontraster, naturlige materialer som skinn, pels, ull og grønne vekster er alle stikkord som er sterkt uthevet. Grafiske detaljer eller løsninger i rommet som gir en 3D følelse er noe vi begge ønsker. HVordan dette skal ende er vel bare å vente å se 😉 STAY TUNED! 😀

images :: Agent Bauer 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply