Ukategorisert

FOR SALE :: NORDIC STYLE

Hei dere ♥

Har dere en fin søndag? Mens jeg venter på at den fine mannen min skal komme hjem til både middag, valentines kyss og gave tenkte jeg det var på høy tid med en ny runde med «house for sale». Det er utrolig gøy å kunne vise frem mitt eget verk og ikke bare inspirasjon fra andre dyktige interiør stylister (selv om det er veldig gøy det også- jeg blir jo så inspirert!!).

Denne gangen har jeg hatt en fullstyling på en leilighet for en utrolig dyktig og spennende arbeidsgiver- JM Norge. Har stylet en leilighet i 4 etasje på Schweigaardsplass i Skien. Et fantastisk bygg som gir meg den beste følelsen. Faktisk bor besteforeldrene mine i samme bygg som jeg styler leilighet- så det har vært mye hei- hallo i gangene om dagen 😉 *ler*

L I V I N G R O O M

D I N I N G  &  K I T C H E N

B E D R O O M

B A T H R O O M

G U E S T R O O M

Jeg har valgt en stil med nordisk preg gjennomgående i hele leiligheten. Grå og grønntoner er kombinert med dus fersken for å skape varme og lunhet. Materialer som treverk, ull- puter og pledd, naturlige kvister, grønne planter, skinn og pels står i fokus. En nydelig leilighet med MYE lys, god planløsning og store vinduer. Sistnevnte er en personlig favoritt. Elsker rene, store vinduer- det åpner opp så utrolig mye og gir leiligheten det lille ekstra!

Iiiih- nå svinger min kjære inn i gården as we speak. Med andre ord- jeg må løpe. Snakkes senere i kveld 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply