Ukategorisert

HE SAID YES

Jeg er så rørt. Det er helt rart hvor følsom man blir både før og etter en dag som denne. Jeg har tatt noen dager «av» bare for å nyte og ta inn alle øyeblikk og inntrykk. Jeg elsker å gifte meg, og enda mer elsker jeg å være gifte med mannen min. e n d e l i g. 

– MY LOVE –

Lørdagen var virkelig helt magisk. Jeg har ikke ord! Vi har fått så mye hjelp og så mange fine taler, film og et flott opplegg. Noen av jentene mine har til og med klart å samle alle de 80 middagsgjestene våre til verdens kuleste koppelek under middagen til min store overraskelse. Jeg har nemlig alltid så lyst til å få med hele rommet når vi begynner med denne leken. At hver og en av gjestene våre faktisk har øvd inn og jobbet for å få samkjørt dette gir meg frysninger fra tærne og hele veien opp. For en fin dag og for en opplevelse!

Jeg gleder meg til å dele masse bilder med dere, og kommer nok til å dele opp innleggene i de forskjellige fasene gjennom dagen. Fotografen vår, flinkeste Max Emanuelson, tok nemlig over 4000 bilder så vi får nok en del å velge i <3 Her får dere likevel en smakebit av vielsen og et av mine livs største øyeblikk. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply