Ukategorisert

IKKE VÆR SÅ FIRKANTET!

Ukens høydare; Halloween helgen! Jeg har samlet litt inspo slik at dere som skal feire kan tenke litt «utenfor» boksen når det kommer til dekorering. Skulle gjerne dekorert bordet hjemme i år, men vi skal ikke være hjemme. I morgen pakker vi nemlig bilen. Lille blir hjemme med svigers og vi drar med brødrene inn til Oslo for å nyte fristende bobler i hverandres selskap. Åååh, det gledes!

Hvordan feirer du Halloween?

Flinke Nina bak bloggen Stylizimo pyntet i fjor med gull og sort. Elsker ideen om å spraylakkere små gresskar.

Trendbildet på interiørfronten er preget av naturlige materialer, så bruk det derfor for alt det er verdt. Ta på lua, jakka, vottene- gå ut og plukk med deg det du måtte finne av skatter ute i naturen . Vi kom faktisk akkurat hjem selv etter middag i skogen sammen med nabojentene, og selvsagt fikk jeg med meg både stubb og kvast hjem.

All white gir meg kanskje mer magisk følelse enn skummel, men fytti så fint det er! Kjøp den en spraylakk og finn frem gamle vaser, kopper og krus eller spray masse forskjellig frukt i en stor bolle i samme farge. Dersom du ønsker å tilsette mer intensitet til denne stilen kan du bryte opp med helt sorte høye lys i både blank og matt. Død(!)skult til et bord omringet av hvitt i alle nyanser.

foto : pinterest.com 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply