Ukategorisert

KANSKJE DET ER EN FETISJ?

Visste du at jeg har elsket boxing siden jeg var liten? Jeg har et vagt minne av meg og to av brødrene mine som satt forran verdens minste kassetv mens vi så på boxing da vi egentlig kanskje var litt for små. Vi hadde dagmamma en peride før vi begynte på skolen og det var altså her vi fikk lov til det. Jeg elsket det. Vet ikke helt hvorfor eller hvordan dette ble en greie, meeen. Kanskje det er en fetisj? haha! 

image :: pinterest.com

Anyroad- etter kinotur med verdens skjønneste barn i dag dro jeg og celine videre på skattejakt *hjerteriøyene* En ting til dere kanskje ikke var klar over er at Grenland er et eneste stort skattekammer. Med Herøyaindustrien i seg selv og utallige bruktbutikker i området. Turen gikk først opp til Skotfoss brug på utkikk etter noen vintage boksehansker. Noe som er veldig vanskelig å få tak i om dagen… De hadde til min store overraskelse ett par igjen, men disse var røde. Ikke at det ikke er fint, men jeg har veldig lyst på noen i sort eller brunt skinn, og velger heller å investere i dette.

Vi dro derfor videre ned til mæla og Remix-art. Min absolutte favoritt! De har de kuleste skattene. Selv om prisen tilsynelatende kan være litt stiv er hvert objekt sååå verdt det. Ingen boksehansker var å oppdrive her heller. Heldigvis fikk jeg med meg en skatt fra skotfoss, et eldgammelt målebånd fra Birmingham England i håndsydd skinn. Perfeksjon! Så jeg gikk derfor ikke tomhendt. I tillegg kom jeg over verdens KULESTE boxehansker fra Russland, sovjet unionen, nå for 5 minutter siden. De ble selvsagt kjøpt og betalt på flekken og er nå på vei hjem til meg fra Russland. Forøvrig et land jeg har fryktelig lyst til å besøke! Best av alt? De er i sort, mykt deilig skinn 😀 *hyyyyl* Det gledes!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply