Ukategorisert

KJØKKENDØREN FØR & ETTER

Først og fremst må jeg bare si tusen takk! Det er så rart og fint å ha så mange mennesker rundt meg som gir av seg selv for å glede andre. Kommentarer fra dere både her, på insta, face OG snap *ler* gir meg bare mer energi og motivasjon. Dere er helt fantastiske, og jeg setter så utrolig stor pris på hvert ord <3 Egentlig har jeg mest lyst til å gi dere en klem, alle som en.

Processed with VSCOcam with j4 presetFor noen dager siden så døren inn til kjøkkenet vårt slik ut (dere får unnskylde mitt dårlige mobilbilde). Senest i går fikk jeg forespørsel om å være med på to intervjuer og jeg ser ofte at noen spørsmål går igjen. Blant annet er dette en klassiker; hva er ditt beste interiørtips? Har sagt det før, og sier det igjen; Maling! Altså, to strøk maling gjør underverker med dør, vegg, tak eller karm. Det forandrer et rom, og en hel stil om du vil, på null komma niks! 

Se bare på hva to strøk med Mystical Calais i varianten X-tra matt fra Nordsjø maling gjorde med inngangen til kjøkkenet vårt. Nice, huh? Jeg er i hvert fall superfornøyd!! 😀 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply