Ukategorisert

KJØPT MOTIVASJON

Det sies at det tar 8 uker å skape en vane, men la meg bare presisere at det tar under 2 uker å miste den igjen!! I hvert fall hvis vanen er god.

Med snart 2 måneder med kontinuerlig sykdom i hus har den gode treningsvanen min blitt satt til siden den siste tiden. Faktisk er det allerede 3 uker siden jeg sist plasserte rumpa mi innenfor Staminas 4 vegger. Det var derfor over gjennomsnittet tungt å dra meg selv ned dit i går. På en annen side følte jeg meg 10kg lettere, både fysisk og psykisk, når jeg dro derfra.

Jeg har nøyaktig 2,5 måneder på å komme i den formen jeg vil være på bryllupsdagen vår. I mars reiser jeg tilbake til Warszawa for å tilpasse samt hente drømmekjolen min. Enhver jente ønsker naturlig nok å se best mulig ut på den store dagen, og selv om dette er motivasjon nok i seg selv kan det noen ganger virke litt for fjernt til å ta innover seg…

Jeg sneik meg derfor avgårde til kjøpesenteret i går kveld.. kun en liten halvtime før de stengte. Litt fordi jeg så ut som tidenes største dass. Med uker uten ordentlig søvn har jeg poser under øynene som er større enn baggen jeg har med på trening. Og litt fordi jeg ikke ønsket å møte på kjentfolk og forklare at jeg var ute å handlet meg motivasjon til treningstimen jeg skulle vært på for 15 minutter siden. *ler*

Selvfølgelig møtte jeg noen gode venner av oss, som tydeligvis er mer reser på å rase fra seg i butikkene enn det jeg er selv, og forklaringen satte da i gang med kraftige åretak for å ro det hele i land. På en annen side så ga dette meg det ekstra sparket jeg trengte for å ikke kjøre hjem å legge meg på sofaen med treningsbuksa godt plassert i handleposen. Derfor dro jeg, fiskebollearmene mine og det nye treningsbuksa, kjøpt 5 minutter før, på treningssenteret og svetta ut noen av julens mange kalorier.

J U S T    D O    I T .

Hva er din beste treningsmotivasjon? 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply