Ukategorisert

LIVING IN A B O X

God morgen fine! Jeg og Celine har allerede vært oppe noen timer, og når solen skinner er det egentlig ikke mye som er bedre enn tidlige morninger ♥ Før jeg starter med noen små bryllupsDIY prosjekter skal jeg nyte en bedre frokost med lille. Hjemmelaget knekkebrød, bær og deilig sitronvann. NAM! 

– BOX TABLE – 

Vi bor virkelig i en eske om dagen! Det meste av ting er pakket og vi har null oversikt over hvor ting er. Hodet er i det nye huset, mens kroppen er her. I og med at vi kjøper hus innad i familien har vi muligheten til å starte på diverse småting før den offisielle overtagelsesdatoen som er 29 juni. Vi brukte derfor hele gårsdagen til å få vasket ned garasje og gjøre det klart for ny maling, ny farge og ny tilværelse. I tillegg fikk vi kjørt opp to fulle hengerlass, så nå er det virkelig LITE igjen her hjemme. 

Setter såååå stor pris på at dere holder ut med litt agurknytt om dagen… Heldigvis er det ikke bare jeg, men også de fleste andre medier som går inn i en slik periode nå. Sommertid = agurktid. Sånn sett kunne ikke tidspunktet passet bedre! På en annen side blir det bare mer og mer bryllup fremover. Dere, det er jo bare litt over en måned igjen *hyyyyl*. Og husker du forresten at jeg snakket om bryllupsskoene som jeg skal redesigne for å lage noe eget? Vel, de er ferdige og resultatet får du se i løpet av dagen. STAY TUNED ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply