Ukategorisert

NEW BEGINNINGS

*hyyyyyl*!!! Huset er solgt og jeg sitter igjen med en følelse av å være overlykkelig, lettet og vettskremt. Alt skjer så fort når det først skjer! Om få uker befinner vi oss i vårt nye hjem. Dette har vi ventet lenge på, og jeg kan ikke forklare med ord hvor mye vi gleder oss. New beginnings- blanke ark!

Hvor vi skal flytte? Jo takk som spør! Vi skal kjøpe barndomshjemmet mitt, kun et steinkast unna i riktig rettning. Det vil si lengre opp på landet… Vi luftet såvidt tanken rundt juletider og etter det har ting gått slag i slag. Og nå sitter vi her, med solgt hus på vei til å kjøpe oss ett nytt. Eller nytt er det ikke. Hvis ikke jeg husker feil er det fra 60 tallet og hadde en gang i tiden verdens fæleste retro 60´s tapet…. *hold deg fast* PÅ BADET (!).

Etter den tid har mye blitt gjort, og mulighetene er enda mange. Det jeg elsker aller mest er tomten, beliggenheten og selve kontruksjonen på huset. Det er SÅ mange rom og så mye PLASS! For ikke å snakke om alle vegger man kan slå ned eller bygge opp for å skape vårt eget. Vårt eget hus som enda har alle dører åpne for både familie og venner ♥ Det viktigste for meg i hjemmet vårt er hjerterom. Jeg ønsker at alle skal føle seg velkommne til en hver tid 🙂 Og dere- e n d e l i g skal malekosten frem igjen. Vi snakker ikke litervis men heller tonnevis med maling. Alle flater både utvendig og innvendig står for tur og jeg gleder meg til å ta dere med på en reise full av blanke ark som bare venter på å fylles 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply