Ukategorisert

SWEET MORNING

God morgen fine <3 Ble en sen start på dagen hos oss i dag på tross av at lille våknet tidlig. Med fantorangen i senga fikk både jeg og mannen en time ekstra på øyet. Noe som var svært nødvendig kjenner jeg 😀 Snakker om mannen, han har bursdag i dag og i den forbindelse har jeg disket opp med verdens beste lavkarbo pannekaker som jeg har funnet hos Caroline. Helt utrolig gode, og egner seg like godt til dessert som til en søt start på dagen!

– SUGAR IN THE MORNING –

Bland sammen 2ss philadelphia original med to egg og ønsket mengde kanel. Jeg tilsatte også 1ts fiberhusk før jeg helte røren i en varm stekepanne med en god klatt smør. Av tilbehør kan man velge hva som helst men i og med at vi hadde en kurv jordbær i kjøleskapet endte jeg opp med dette, kanel og akasiehonning 😀 NAM!

Fiiiin start på dagen 🙂 Planen er å få startet på husets utside i dag. Det må males, og før den tid må det vaskes. Kjipere jobb enn det skal du lete lenge etter *ler*. Vi ser likevel ann været og humøret til lille. Viktig at hun får den oppmerksomheten hun fortjener inni mellom slagene. Det blir mange små loffeturer i norge og sverige denne sommeren før vi setter kursen mot varmere strøk i september <3

Svipp gjerne innom senere. Da kommer endelig før og etter bilder av den første stuen vår 😀 iiiiih!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply