Ukategorisert

THE MASTER BEDROOM

Jeg svimer SÅ rundt meg selv i dag. Om det er hjernecellene jeg motvillig slo ut av mitt eget hode i går, eller om jeg rett og slett bare er veldig vimsete- det vet jeg ikke. Uansett, her kommer flere og bedre bilder av soverommet.

Maling er og blir mitt aller beste interiørtips. Det endrer et rom og en stil på 1-2-3! Mye var gjort så fort gulvet ble malt med Loyal White fra Nordsjø, og effekten ble bare forsterket ved å male tak og vegger i samme kontrast farge fra gulvet. Videre holder jeg meg til en enkel fargepallett. De NUDEfargede veggene gjør mye ut av seg selv så for å få inn de stramme linjene og det grafiske preget har jeg valgt sort og hvit samt hint av kobber. Sistnevnte er en utrolig flott farge til veggene.

Jeg tok med flere rektangulære plater fra jobb som jeg sprayet med sort spraymaling fra Biltema før jeg hullet de og han de ned fra taket som en slags «ramme» til sengen.

Det eneste som gjenstår er og få på plass skyvedørsgarderoben. Jeg tror vi går for speil hele veien for og heve størrelsen på rommet samt få reflektert lyset fra vinduene på andre siden av rommet.

Hva synes du? 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply