Ukategorisert

TIL DEG FRA MEG – GAVEKORT FRA VIGA

Før jeg gikk hjem fra jobb i dag rakk jeg å sikre meg dagens gode gjerning. Å se, høre og sitte på sidelinjen ved siden av andre som lider gjør vondt. Det gjør skikkelig vondt. Jeg har lenge lurt på hva jeg kan gjøre for dem, hvordan kan jeg hjelpe. Når er tiden inne for å bidra? Svaret ligger vel i at det er en prioritering som må tas mens noe annet settes til siden. Tid og ressurser som ellers brukes på noe annet er jo noe vi reelt sett alle har. Det gjelder bare å disponere det riktig. Hva er riktig spør du kanskje. Jeg vet ikke, jeg er ingen fasit, men for min egen del vil jeg så gjerne hjelpe. Det gjør for vondt å sitte på sidelinjen uten å gjøre noe som helst. Vi har gitt penger og jeg gir mer enn gjerne bort ting som kan være nyttig for andre som har mindre, eller enda verre- ingenting!

I dag meldte jeg vår egen lille familie opp hos Skien kommune som en enhet for enslige mindreårige. Det river i mammahjertet mitt når jeg ser små barn eller unge som har blitt tatt vekk fra sin egen familie på grunn av flukt eller enda verre at de faktisk har mistet familien og tryggheten sin. Jeg gråter når jeg skriver dette, og jeg gråter når jeg leser skildringer av flotte mennesker som reiser ned for å ta i mot flyktninger eller som driver bistandsarbeid i andre land. Når jeg ser en av mange filmer fra Hellas som flyktningene kommer i land Og blir tatt i mot av frivillige flotte menneker hikster jeg ved kjøkkenbordet hjemme. Så utrolig urettferdig verden vi lever i. Det er nesten ubegripelig, og det er alt annet enn håndfast. Et problem som ikke kan løses, men å kunne være en støttespiller og hjelpe til føles så riktig. Jeg gleder meg til å åpne både hjemmet vårt og oss selv for enslige mindreårige ungdommer og gi de et nettverk og gode opplevelser sammen med oss.

Jeg håper alle kan legge vekk noe annet for å ta seg tid til å hjelpe, på en eller annen måte. Tenk om vi bare kunne vært venner, alle sammen <3 

VIGA som jeg er ambassadør for har jeg trukket frem flere ganger, både fordi jeg elsker produktene dems men også fordi de har et unikt konsept. Nå i desember har de en julekalender som gir deg muligheten til å vinne ett pledd og for hver dag gir de også vekk ett pledd til noen som har lite, eller ingenting. Blant de mange 1000 julekalenderne som eksiterer proppfulle av materialistiske ting synes jeg dette er et fantastisk konsept som jeg er stolt av å representere.

Bli med i kalenderen her, og følg @vigaworld på instagram eller facebook for å se dagens vinner. 

I tillegg vil jeg gi alle sammen en liten førjulsgave i samarbeid med VIGA, hvor du får 100 kroner i rabatt på det neste pleddet du kjøper hos dem.

   Bruk koden; 100PURE frem til 25.12.2015 for å benytte deg av gavekortet. 

 

 

foto :: viga.com

Må nesten få med at dette innlegget ikke er kjøpt eller betalt på noen måte, men det er fint å både kunne oppfordre, hjelpe, informere dere og også å gi noe til dere som trofast klikker dere innom meg 🙂 Dersom det er noen problemer med rabattkoden er det bare å ta kontakt med VIGA kundeservice direkte.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply