Ukategorisert

TYPE IT WITH D Y M O

– TYPED LOVE –

God morgen fine ♥ Startet dagen tidlig i dag med lille som kom krypende opp i sengen og ville spille fantorangen. Hun er så skjønn! Jeg er arbeidsenke resten av uken så nyter hvert sekund med mini. Etter en lang og slitsom tur hjem i går sloknet jeg altfor tidlig på sofaen, så noen oppdatering på denne fronten ble det dårlig med. Jeg ville jo vise dere dette! Holder, som dere vet, på med bryllupsforberedelser om dagen og nå har jeg e n d e l i g gått til innkjøp av en manuell DYMO. Etterlengtet!

 

Her får dere en liten smakebit av velkomst bordet som skal være i den første av tre store saler som vi har til disposisjon i bryllupet. Jeg har gått til innkjøp av en 6liters glasskrukke med tappekran fra Clas Ohlson som skal ha limonade for de som ikke ønsker bobler eller hjemmebrygget øl til velkomsten.

 

Da er det jo klart at jeg måtte lage noen kule bottles som dette kan drikkes av 😀 Jeg har spart på veldig mange av sviskeglassene Celine fikk når hun var mindre, og endelig kom de til sin rett! Deretter har jeg laget en etikett som følger temaet vårt. Hamp tråden og dymo- tapen lager uttrykket litt røffere, og det liker jeg. Ønsker jo å skape den gammeldagse funfair følelsen med klassiske innspill. Det klassiske hentes opp i den typiske merry go round karusellen du finner ved Eiffeltårnet i Paris, blant annet. Det er også her fargeskalaen vår er hentet fra. Videre ønsker vi å bruke naturlige materialer som dette. Hamp, grov papp, kritt tavle og dymo for å tone ned det sukkersøte J

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply