Fashion INSPIRATION

MONDAYS ARE FOR BUSINESS & PLEASURE

Inneholder sponset behandling av Tango Frisør 

Ganske chill å starte mandagen i frisørstolen til Vlora på Tango i Porsgrunn, SPESIELT når resten av dagen skal brukes med hodet foran- ikke bak kamera. Etter en deilig time på Tango møtte jeg Kasper på Arkaden for å spille inn en aldri så liten reklamefilm i forbindelse med Skien Fashion Week som plutselig er rett rundt hjørnet. Nærmere bestemt 24-27 april. Ååh, som det gledes!! 

Både jeg og Vlora var ganske enige om hår i dag. Jeg ønsket en low bun eller en løs flette, så vi lagde en kombinasjon med både fletter og en herlig «orden i kaoset» bun. Å ha det jeg kaller orden i kaoset tror jeg kanskje er en del av hva jeg liker som person. Altså identiteten min. Jeg trives nemlig like godt med det på bordet som i håret og elsker det meste som ser helt «tilfeldig» ut. 

Low bun situation


Jeg skal vise dere litt flere bilder i morgen for nå MÅ jeg begynne å tenke på det. Sitter med et dokument som skal legges frem i et viktig møte i morgen. Gleder meg til å fortelle dere mer ♥ Tålmodige fineste leserne mine. Håper du får en nydelig natt med masse god søvn. Nattaklem fra meg! You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply