Fashion

MED GULLFUNN PÅ GULLFJÆREN

Inneholder reklame for Gullfunn

OSL<3LOVE

God formiddag dere og hallo onsdag!

I dag landet jeg skikkelig etter helgen. Det BØTTER ned utenfor og jeg har mer enn nok på blokka til å sitte innendørs å jobbe resten av dagen.

Helgen forsvant fortere enn jeg ønsket, men jeg anter det er et godt tegn. Vi koste oss i hvert fall maksimalt fra fredag til søndag og landet ganske greit i den nye brukte sofaen vår som ble med hjem fra Oslo i helgen. Gleder meg til å vise dere!

På lørdag var det duket for årets store interiørevent- Gullfjæren. Selv om feiringen ble annerledes enn tidligere år var det ingenting å si på stemningen <3 Vi var faktisk 3 stykker fra Grenland som var nominert i finalen og både @ranli og @villafrednes stakk av med seieren i sin kategori. Iiiih, jeg kjenner jeg sprekker av stolthet! SÅ utrolig stas.

Selv var jeg nominert til årets Gullfjær sammen med 11 andre fantastiske jenter og jeg visste lenge før jeg dro inn at jeg ikke ville stikke av med seieren, hihi. Renate @ casachicks, som vant, fortjente seieren mer enn noen annen. Hun gir så enomt mye av seg selv og er rett og slett den mest godhjertede personen jeg noensinne har møtt. Dessuten er det helt umulig å ikke bli i godt humør av henne 😉 Om du er en av dem som starter dagen med en kaffekopp og God morgen Norge fikk du kanskje med deg en liten snutt av henne i dag tidlig? Iiiih, så stas! Jeg er med andre ord utrolig stolt over å ha stått side om side med fantastiske kollegaer i helgen og at jeg i det hele tatt ble plukket ut til finalen blant Norges dyktigste influencere er en enorm bragd i seg selv.

Det jeg derimot vant på lørdag var stemmene deres. Herlighet for et engasjement! Det kokte på story da jeg endelig kunne fortelle dere om at jeg dro med Gullfunn på Gullfjæren 😉 Så stas med ny samarbeidspartner <3 Jeg elsker virkelig denne delen av jobben min. Å få jobbe med store og små merkevarer, kjeder og leverandører på mote og interiør. Det er drømmen! Og vit det at jeg legger meg aldri under en lav sko. Jeg jobber for livet med å bære møbler i styling og tjener mesteparten av levebrødet på det så insta er fremdeles min aller største hobby som jeg bare elsker å dele med dere! De samarbeidene jeg har er kunder jeg virkelig ønsker meg. Som jeg står for og som jeg genuint bare digger og derfor vil dele med dere! Å få lov til å bruke kreativiteteten min til det jeg virkelig brenner for, hver eneste dag, det er virkelig gull verdt og mer enn en Gullfjær noen gang kan måle seg med.

Når det er sagt vil jeg bare takke hver enkelt en av dere for at dere følger meg, legger igjen spor, sprer ordet og gir meg konstruktive tilbakemeldinger. Jeg elsker å skrive med dere, snakke med dere på story og dele livet med dere på mine sosiale medier.

Alle smykker er fra Gullfunn og både ring, armbånd og kjede kommer fra Janne Formoe sin kolleksjon. Øredobbene og «cuff» armbåndet er Gullfunn sin egen merkevare og har en helt fantastisk pris. Dere vet jo hvordan jeg elsker å mikse budsjettvennlige ting sammen med det mer eksklusive. Veeel, denne gangen var det forøvrig dere som gjorde valget for meg-

great minds think alike, I guess 😉

KJolen er fra Six Amès, t skjorte (old) Envii, Støvletter NAKD, Belte Zara, Veske HM, Solbriller Lindex, Smykker Gullfunn

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply