Fashion Living room

VASKEDAG & FILMKVELD

Inneholder sponsede produkter.

God søndag fine dere.

Nå har regnet akkurat stilnet, besøket har dratt og hele familien ligger på gulvet foran tv-en med klassikeren, «slipp WILLY fri» på skjermen. Ungene knasker i seg hver sin bolle med popcorn mens pizzaen står i ovnen. Elsker filmkvelder som dette og etter ukesvis med dager så varme at man ikke kan gjøre annet enn å henge ute er det faktisk deilig med en regnværsdag som dette hvor man kan være inne hele dagen med god samvittighet.

Skulle ønske dette døgnet hadde flere timer for søndagen har flydd forbi alt for fort. Vi startet dagen sent hele gjengen før vi fant frem ryddegiret. Nå er hele huset støvsugd og vasket og klærne er vasket så det er kun brettingen som står igjen 😉

Suit fra Sixamès // Topp fra HM

Jeg har testet ut den trådløse støvsugeren til Ryobi de siste ukene og jeg elsker den! Den kommer til alle steder roombaen vår ikke kommer til som på tepper, på lister osv. I tillegg brukes den lille delen både i bilen og både over og under bordet etter Ulrik har bombadert matfatet, haha.

Jeg ELSKER følelsen av ryddig hus og det er så nydelig å litt kontroll rundt seg her inne når det fremdeles flyter ute. Med andre ord- denne dagen trengte jeg! Det frister å ta på seg arbeidsbuksa å fyke ut i hagen men jeg tror jeg ender med sofaduty og HBO date. Serietips btw? Shout out!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply