INSPIRATION News

HELGSUMMERING

Hva jeg har gjort i helgen? Takk som spør!

Vi har vært preget av sykdom i heimen.. likevel fikk vi tatt en skikkelig runde i stuen og NOK en gang har pussestøvet lagt seg på limihøgda. Vi kjører på med siste runde i morgen før tilpassing av belysning samt maling av tak og vegger står for tur. I tillegg fant vi ut at vi skal kvitte oss med teglesteinsmuren her hjemme :O Vi har derfor handlet inn det som trengs for å skape en slett kul og minimalistisk betong look bak ildstedet.  Jeg bestemte meg tidlig for å ikke røre denne da vi flyttet inn og det er jeg veldig glad for. Det er vanskelig å få den tilbake om vi skulle ønske det og jeg er derfor glad vi har bodd oss såpass inn til å vite at vi ønsker noe annet. Valget blir både lettere og mer tilfredsstillende da.

Personlig ELSKER jeg en kul mursteinsvegg, men det avhenger av at muren er vintage. Vår er dessverre for ny og litt for «perfekt» om det er lov å si?! 😉 Steinene er for røde og for symmetriske for å skape den røffe NY loft looken.

Jeg har inngått to nye spennende samarbeid som jeg gleder meg til å ta dere med på. Blant annet ga det ene oss den dytten vi trengte bak for å finne ut hva vi ønsket med teglesteinsmuren 😉

Designmerket Layered som er kjent for sine fantastiske Art Deco inspirerte matter kommer nå med en helt egen møbelkolleksjon. Møblene følger Art Deco stilen og befinner seg i en av årets heteste materialer, nemlig velur. Og dere- gjett hva? Endelig fant jeg puffen min. Denne er virkelig helt perfekt med sin 80 diameter størrelse og enorme fargespenn. I tillegg er prisen innafor, og det kan vi like!

foto :: layered || pinterest.com || Elisabeth Halbjørhus || alexanderwhite.se

Fargekombinasjonene i denne leiligheten er helt amazing. Rådmansgatan 70B gir et perfekt bilde på hvordan jeg selv ønsker å myke opp det industrielle og mørke interiøret hjemme. De røffe nordiske metalldetaljene kombinert med en deilig materialmiks treffer meg rett i hjertet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply