INSPIRATION News

Vårens nyheter fra Ikea

Ukens mest omtalede må vel være Ikea sine vårnyheter. Altså hvor skal jeg starte? Jeg tror aldri jeg har sett SÅ mange «to die for» elementer fra Ikea på en og samme gang. Jeg må si at kjeden viser seg fra sin beste side ved å både henge med i tiden med nye trendy  utgivelser samt sine smarte kostnadseffektive løsninger man enkelt kan leke seg med på egenhånd.

Øverst på ønskelisten min trumfer sengestammen med praktisk oppbevaring. Nærheten til gulvet gir meg en japansk følelse og vil definitivt passe perfekt inn på soverommet vårt til fordel for rammemadrassene vi har per i dag. I tillegg digger jeg de industrielle hyllene, men det kommer vel ikke som noen bombe for dere som kjenner meg *ler*..

I tillegg til en rekke flotte produktnyheter lanserer Ikea to helt nye kjøkken varianter i februar. Den ene i en lys nordisk stil med behandlet treverk og rene linjer og det andre i mørke toner og mer metall. Sistnevnte treffer meg i hjertet med en gang og jeg ser enkelt hvordan drømmen om bestå oppbevaring i gangen skal byttes ut med deler av denne serien før vi starter oppussingen om en liten måned ♥

Hva er din favoritt blant vårens nyheter?

//

Ikea surprises with its great springnews this year. They are not only trendy, but also functional and affordable. Maybe not a suprise, but I love the industrial shelving system and the new dark kitchen series. What do you like best from the collection?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helle
  23. januar 2017 at 15:27

  Hei! Vet du målene på Nordli sengestamme? Jeg er sååå spent på om den kommer til å finnes i 180 bredde.

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   25. januar 2017 at 12:28

   Hei du 🙂

   Beklager sent svar, dagene har gått i ett siden før helgen så rakk ikke sjekke opp dette før i dag. Til min STORE sorg kommer den kun i disse målene B160×L202, H30 cm.
   Madrassmål 160×200 cm. Hvit. I hvert fall nå…

   Jeg krysser fingrene for at de lager en 180 stamme også da sengen vår er dette. Hadde vært den perfekte rammen! 🙂

   • Reply
    Helle
    26. januar 2017 at 00:05

    Åh, det var synd! Skulle så gjerne hatt den i 180:-) men vi får bare håpe de kommer med det også etterhvert. Takk for svar 🙂

Leave a Reply