INSPIRATION News

NY FAVORITT FRA KÄHLER DESIGN

I kveld skal bord dekkes og lysene tennes før det blir servert hjemmelaget gulrotsuppe med Cremè Fraiche og ristede gresskarkjerner. Jeg skal ha klubb, og det kunne derfor ikke passet bedre med Osloturen min i går. Jeg fikk masse ny inspirasjon hos Kähler Designs årlige SS 2017 pressefrokost. Jeg har jo gått til innkjøp av en del tallerkner fra Ombria serien deres så jeg tenkte jeg kunne kombinere disse med keramiske suppeskåler, lin servietter, grønne blader og krystall. En klassisk rustikk bordsetting som jeg gleder meg til å vise dere mer av i morgen.

Men først- la oss snakke litt om gårsdagen…

Den superpopulære serien Hammershøi fra Kâhler kommer i vår med noen ferske nyheter i tillegg til en rekke friske farger. Tekannen på bildet over samt muggen er to av disse. I tillegg lanseres det for første gang vannglass samme serie.

– Kähler SS 2017-

De lekre vasene fra Unico er en av mine absolutte designfavoritter denne sesongen. Her møter nordisk estetikk japanske designtradisjoner i en enkel men skulpturell vakker vase i ulike størrelser. Fargene hører våren til med lekre duse pastelltoner. Ekstra gøy er det kanskje at hvert eneste design er helt unikt da glasurene produseres på en annerledes og unik måte inne i ovnen under produksjon.

I tillegg til de flotte klassikerne kommer Kâhler i år med en helt ny kolleksjon- sparedyret. Skal du i dåp eller konfirmasjon vil jeg si dette er den perfekte gaven. Med sine lekne farger og praktiske hensikt er det en gave som virkelig vil pynte opp barnerommet eller kontorplassen. Tradisjonelt stammer sparedyret fra tidlig 1920/30 tallet da Nils Kähler var kreativ leder. Han lærte opp sine ansatte til å lage dyr i alle mulige former og fasonger, for så å male de for hånd. Da disse kom på markedet ble de raskt et av Kählers mest suksessfulle produkter. Nå er de lekne, fantasifulle og fargerike sparedyrene tilbake i 6 ulike farger og 3 forskjellige silhuetter.

Foto :: Elisabeth Halbjørhus || PUREINTERIOR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply