Motherhood News

NÅR DETALJENE TELLER

// skrevet i samarbeid med Jollyroom

Hei dere og hei herlige søndag ♥ Hva jeg har gjort i hegen? Jo, takk som spør! Denne uken har bare rast forbi og helgen like så. Det skal bli så god å puste ut den kommende uken og la meg selv kjenne på alle døgnets 24 timer igjen… puh..

Startet fredagen med malekost og et smil om munn, sitter her nå med 4 forskjellige bakker, 3 ruller, 4 koster og mange liter maling fattigere. Halve kjelleren er ferdig og etter jeg har publisert dette skal jeg starte på 2 strøket av gulvet nede. Mange spør om sistnevnte og i dag skal jeg ta dere med på selve prosessen så følg gjerne med på live storyen min på instagram nå etterpå dersom du er interessert! 😀

I går ble det en spontantur til byen med mine to små og i dag har dagen forsvunnet til babyshower for en i familien. Kjente det fristet å lukke øynene og la meg selv sovne med Ulrik i stad men så kom jeg fort på at jeg må jo få vist dere denne. Sammen med Jollyroom har jeg den siste tiden fått prøvd ut to ulike vogner og denne gangen var det Wave fra det eksklusive merket Silver Cross som stod for tur.

Er du opptatt av detaljer, ja da er dette vognen for deg! Silver Cross Wave har alt du måtte ønske og mer. Dette er en lukseriøs og lekker duovogn med hele 16 forskjellige kombinasjoner av sitte- og liggedeler. Du får også med adapter til bilstol så du enkelt kan frakte barnet med deg helt fra første stund.

Jeg har nevnt på det tidligere men sier det igjen, jeg er utrolig svak for skinndetaljer og jeg elsker virkelig håndtaket og bøylen på denne vognen. Du får med skinnbøyle til både sitte- og liggedel som enkelt klikkes på og av, på en eller begge sider. Med andre ord, enkelt å ta Ulrik ut og inn av vognen.

En liten krabat som hadde sin aller første tur i sittedel tidligere denne uken selv om undernevnte (les; meg selv) ikke vil gi slipp på bagdel og babytid ♥ Åh, lille. De vokser til så altfor fort!

Jeg elsker virkelig hvor nett denne vognen er, uten at det går på akkord med hverken kvalitet eller utseende. Du kan enkelt og sikkert vippe sittedelen bakover både med og uten fotstøtten, alt ettersom. Vipper du med fotstøtten får du en liggstilling som vist ovenfor. En komfortabel sovestilling for barnet ditt på en madrass av bambustekstil, som er både antibakteriell og temperaturrregulerende. Liggedelen har selvsagt også en god kalesje med ekstra lengde som kan vippes inn og ut akkurat som på bagdelen som du ser på bildene lengre opp.

Satt akkurat og surfet meg gjennom youtube i stad og kommer over en av de sistene vloggene til Jon Olsson hvor han nevner en liggestilling som akkurat denne. Du vet hvordan bena alltid bare henger ukomfortabel ned når man er ute å flyr? Hvorfor ikke tippe hele setet og ikke bare ryggen? Når jeg testet hvor enkelt det gjøres her signerer jeg Mr. Olsson sitt forslag med å tippe hele setet som vist ovenfor. Spesielt på fly som er laget primært til langdistanse flyvninger. FOR en god idè!

Anyroad, tilbake til tema så vi ikke sporer helt av… Noe av det jeg liker aller best ved Silver Cross Wave er at den gir meg akkurat den samme eksklusive følelsen den klassiske og ikoniske Silver Cross vognen gjør, bare i en mer moderne og (let`s face it!) praktisk versjon. Jeg husker godt tiden før jeg fikk Celine og hjemmet mitt var beige, bestående av lysekroner og linstoffer fra Home & Cottage. Jeg ble gravid, vi skulle ha jente og roser var den fineste blomsten jeg kunne ha på bordet. Silver Cross Balmoral sto øverst på ønskelisten helt frem til jeg var tvunget til å slå fra meg tanken, først og fremst av økonomiske årsaker. Jeg fikk likevel fikset meg en flott firehjuling med ekstra store hjul, noe som medførte at det kun var plass til understellet og ingenting (!) annet i bagasjerommet på vår da, splitter nye passat, haha.

Jeg synes fremdeles Balmoral vognen er råflott men som tobarnsmor passer den overhodet ikke inn i hverdagen min. Jeg trenger en praktisk moderne vogn som er god for både mor og barn, enkel å frakte med seg og lett å bruke. Denne er det. Det er ikke en ting som mangler og vognen blir levert med både regntrekk og myggnett tilpasset bag- og sittedel. Hjulene er punkteringsfrie, noe jeg setter stor pris på. I tillegg er kalesjen stor og god og inneholder UPF 50 solfaktor noe jeg også har blitt mye mer opptatt av nå når vi skulle velge vogn til andremann. Jeg antar man lærer så lenge man lever og med nummer to blir man automatisk mer opptatt av det praktiske enn med nummer en. Jeg er i hvert fall helt avhengig av at ting går smidig i en hektisk hverdag hvor det absolutt ikke florerer av sekunder til overs, hehe 😉

-Silver Cross Wave i fargen Sable, som du finner her.-

Vognen har et justerbart håndtak med fem ulike innstillinger slik at både jeg, Celine og Sindre kan trille ergonomisk korrekt. Alle fester på kalesjer, lufteluker etc. åpnes og lukkes enkelt ved hjelp av magnetisk lukkefunksjon. Både praktisk, enkelt og veldig stilig. Med andre ord- dette er en vogn for deg som vil ha det aller beste for den lille arvingen. Og som jeg nevnte innledningsvis, er du opptatt av detaljer er dette definitivt vognen for deg!

Du kan enkelt bruke både sitte- og liggedel samtidig ved hjelp av adapter for søskenvogn, og denne er virkelig helt genial dersom man får to tette. Celine er dessverre litt for stor, men hadde vi fått en til nå tror jeg ikke jeg kunne funnet bedre søskenvogn som er lett å ta med på farta. Legger ved en presentasjonsvideo av vognen som viser alle de ulike mulighetene Silver Cross Wave gir deg.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kine
  3. januar 2018 at 16:41

  Hei,
  Jeg vurderer denne vognen til mitt første barn som kommer til sommeren. Finner lite erfaringer og tester på nettet. Er det noe du syns er mindre bra med denne? Har liksom ikke sett noen på gaten som har den heller så lurer på om det er en grunn til det, hehe:)

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   9. januar 2018 at 15:33

   Det er vel den beste vognen jeg har prøvd noen gang og jeg har prøvd litt forskjellig opp igjennom. Den er helt fantastisk å trille og detaljene utgjør virkelig alt. Den har absolutt alt og det er faktisk ingenting jeg kan sette fingeren på. Grunnen til at du ikke har sett så mange på gata med denne er garantert prisen 😉 Silver cross er ikke de rimeligste vognene på markedet men definitivt en av de beste!!

   • Reply
    Kine
    9. januar 2018 at 16:13

    Takk for svar!
    Da blir det nok å bestille denne:)

 • Reply
  Veronica Henriksen
  5. april 2018 at 20:57

  Hei, har vurdert denne vognen selv. Kan du si noe om størrelsen på bagen. Har ikke sett noen kommentarer på dette noe sted. Greit at baby kan ligge i bagdelen en stund 😊

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   6. april 2018 at 09:02

   Veldig god plass i bagdelen og jeg kan garantere deg at den vil vare mer enn lenge nok til minsten. Jeg hadde en baby som vokste i rekordfart og som nå, ved 10 mnd bruker samme størrelse som andre 2 åringen, men likevel holdt denne baggen mer enn lenge nok 🙂

   • Reply
    Veronica Henriksen
    6. april 2018 at 14:45

    Tusen takk for svar 😊 falt pladask for denne vognen altså 😊

 • Reply
  Ingeborg
  1. september 2018 at 07:48

  Hei,

  Jeg har også veldig lyst på denne vognen. Får mitt første barn på nyåret. Bor i Oslo, så må være grei å få inn å ut på buss og trikk, altså ikke alt for tung. Hva tenker du om det? Og hvor enkel er den å legge sammen?:)

Leave a Reply