Bathroom Fashion

EN LITEN SNIKTITT PÅ BADET

Samarbeid med Porsgrund Bad 

Badet. Få kvadrat som plutselig ble til dobbelt så mange, som igjen eskalerte til totalrenovering av både stue, spisestue og kjøkken. Hvor og når skjedde dette? Det var jo overhodet ikke planlagt, men resultatet kommer til å være SÅ verdt det! Og når vi først skulle få et så fint bad, var det like greit å hoppe i resten som vi har tenkt så lenge på at vi ønsket å gjøre noe med 😉 

Jeg har jo aldri blitt helt tilfreds ute i stuen i år. Har endret fra måned til måned og med MANGE liter maling bak meg vet jeg endelig hvorfor. Vi ville ha mer. Gjøre mer. Begi oss utpå de store prosjektene. 

BAdet startet vi med for over et halvt år siden. Ting baller på seg og tiden løper for fort i fra oss, men nå etter sommeren har mannen vært superhelt og jobbet på SPRENG for å få ting unna. Ett ord- IMPONERT! Altså, jeg visste han var handy, men dette sprengte alle grenser. 

Høsten i fjor inngikk vi i et samarbeid med Porsgrund bad. Ja, jeg må si vi for selv om jeg skaper innholdet er det han som tar seg av drittjobben. Det krever tunga rett i munn, åpenhet og teamwork for å klare å gjennomføre ved siden av fulltidsjobber og småbarnsliv ♥

Først nå begynner vi endelig å se frukter av samarbeidet og jeg gleder meg til å få baderomsinnredningen fra Porsgrund på plass. Den er HELT amazing og kombinert med designet vi har valgt her inne kommer det til å bli fantastisk! 

Snart slippes første av flere småfilmer hvor dere får bli med på ulike deler av prosessen gjennom året. Det her er SÅ stort for meg! Å få jobbe med store merkevare leverandører som dette er både gøy, spennende, lærerrikt og utrolig givende. 

Endelig er platene på plass og nå gjenstår varmekabler og avretting/støp av gulv til helgen. Før den tid har jeg masse på tapetet. SHOCKER! haha. 

Vi skrives i morgen peeps! Nå er det kvelden før det blir en lang dag i morgen ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply