Dining Living room

TIPS TIL PÅSKEFROKOSTEN

// innlegget inneholder sponsede produkter

Vi var, som mange av dere allerede vet, i Bergen i helgen og fikk servert verdens diggeste frokoster hver morgen. Det aller beste som finnes er tid til lange gode frokoster i selskap med andre ♥ Det er en kunst å klare å skape den hotellfrokost følelsen hjemme og det kan være greit å huske på noen ting, som for eksempel det faktum at det er ikke utvalget som teller men heller variasjonen. Kombiner heller noen få enkle pålegg med nykokte egg og bacon, smoothie, yoghurt eller smoothie bowl enn å kjøpe inn drøssevis av alt.Noe friskt som smoothie eller nyskåret frukt er med på å kompensere for tyngden du får gjennom egg, bacon og bønner.

Påsken nærmer seg jo med stormskritt, og selv om planene er få gleder jeg meg stort ♥ Kvalitets tid med de beste. Lange frokoster, gode middager, grillturer i skog og mark og kanskje til og med en innvielse av verandaen dersom været skulle tillate det. I tillegg er det ikke mange ukene før vi får møte lillebror så noe tid blir forhåpentligvis lagt ned i ferdigstilling av rommet hans.

- Påskefrokost -

Jeg dekker påskebordet i monokrome farger. De lysegrå Ombria tallerknene mine fra Kähler passer perfekt sammen med tekannen, koppene og egge-glassene fra Hammershøi serien fra samme merke. Egg er et must i påsken, så hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av det? Tidligere har jeg kokt eggene i konditorfarge for å få flotte pastellfarger som gjør maten like god som pynt som på skiva. I år har jeg en liten jente som er gammel nok til å hjelpe til så å male frokosteggene for SÅ å dyppe de i glitter slo godt ann ;D hihi.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply