INTERIOR Kitchen

JUST A LITTLE DIFFERENT

God formiddag fine trofaste leserne mine <3

Jeg har akkurat satt meg ned ved øya vår etter å ha stylet en og tømt en boligstyling sammen med Gry i dag. Fyker snart ut døren for en times effektiv trening sammen med Charlotte før jeg må hive meg i bilen gjennom rushen og hente mikro i barnehagen. HEI januar sier jeg bare. Dagene går bare fortere og fortere og alt jeg ønsker er å BREMSE!

NÅ nyter jeg hver eneste dag. Mer enn jeg har gjort på lenge! Under den intense renoveringen vi holdt på med i høst følte jeg tiden stod stille. Jeg var sliten. Jeg kan nesten ikke tro at vi stod med hull i veggen, hull i gulvet og zero space å leve på for bare to- snart tre små måneder siden. Det føles helt… surrealistisk.

Nå bobler jeg over av energi. Vi er så og si i mål her hjemme, fuglene kvitrer av vårværet og jeg føler nesten jeg kvitrer med dem. *iiiih*

Det skjer SÅ mye spennende fremover og jeg lever i en slags driv som gjør meg heeeelt giret på å bare skape og levere, levere, levere! Jeg ELSKER å inspirere og jeg digger at jeg får lov til å jobbe med dette. Kan ikke få sagt det nok, men går du med en liten grunder i magen så hopp i det! Planlegg, sikre deg, jobb driiiit hardt (unnskyld språket) og JUST DO IT. Du kan få til akkurat det du vil her i livet så lenge du jobber målrettet nok for det.

Jeg heier på alle som tør, som prøver, feiler og lykkes.. eller ikke lykkes. Det viktigste er at du gjør det som gjør DEG lykkelig <3

Snakker om lykkelig- trening gjør meg lykkelig. For real. Jeg kan ikke minne meg selv på det ofte nok. Det er så viktig for meg selv og alle rundt meg at jeg holder kroppen i gang jevnlig. Ikke bare på jobb men konsekvent trening. Det gjør meg så energisk, strukturert og effektiv- elsker det. Så nå skal jeg hive meg i bilen og ta turen ned på SATS med Charlie før kvelden skal nyyytes hjemme. Ha en nydelig dag- make the most of it!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply