Living room

ENDRINGER I TV STUEN

Det ryker av kaffekoppen og det er helt stille rundt meg. Jeg burde egentlig vært i dusjen for lenge siden, men ble fanget av en full mailboks og den rare tomme følelsen, som også kalles savn. Celine er i barnehagen og får utløp for noe bare andre barn kan gi henne. Dessuten er hun bare rett over veien så vet ikke hvorfor jeg savner henne. Ulrik er med mamma i dag, litt fordi jeg skal tilvenne meg til en hverdag uten han etterhvert men mest fordi jeg egentlig skulle på et spennende møte i Oslo i dag, som dessverre ble utsatt mot slutten av måneden.

Å være hjemme, uten han og uten henne, det gjør faktisk fysisk vondt. Tenk at man kan bli så glad i, og avhengig av, barna sine. Kan ikke vente til vi rømmer landet, pakker koffertene og stikker tre uker til Asia. Bare oss fire, totalt isolert fra omverden. Jeg gleder meg så at jeg får sommerfugler i magen av tanken. Og sommerfugler i magen er det lenge siden jeg har kjent på så det er litt stas ♥

(Inneholder sponsede produkter) Ikea bord || Kähler lysestake || Søstrene Grene speil || Kilands teppe || Bolia Sofa 

Her hjemme skjer det, som du kanskje ser, litt endringer om dagen. Vi venter på et nytt møblement inne på soverommet og i den forbindelse ble jeg inspirert til å endre tv-stuen også. Jeg er så innmari lei av blåfargen på veggene, ironisk nok nå som blått trumfer seg gjennom som årets farge hos Jotun. Den brune skinnsofaen er byttet ut med Element modul sofa fra Bolia som vi var så heldige å finne på finn.no 😀 Elsker å kjøpe brukt, spesielt når det kommer til kvalitetsmøbler som dette. Foretrekker lave møbler og jeg er så glad for at denne sofaen ikke har noe rom under seg. Den er tett og derfor ikke en støvmagnet/oppsamler. Vi trenger en lenestol eller eventuelt en sakkosekk her inne etterhvert men foreløpig synes både jeg og mannen det er helt nydelig at det er så åpent.

For å bryte opp de rette, streite linjene i rommet har vi valgt ut et rundt viskoseteppe fra Kilands Norge og speil fra Søstrene Grene. Jeg elsker å mikse former, og selv om jeg er glad i det symmetriske finner jeg mer ro dersom symmetrien i et rom blir brutt opp av spennende former.

Fargen på veggene har vi ikke helt bestemt oss for enda. Jeg ønsker at dørene til soverommet skal komme enda bedre frem, men samtidig ønsker jeg ikke at rommet skal være hvitt da vi begge er glad i mørke farger. I og med at jeg har dagen ledig i dag skal jeg bla meg gjennom fargevifta til Nordsjø Norge etterpå og se hva jeg kan finne på. Noe sier meg at ton-i-ton av en nyanse vil bli veldig riktig her inne. I tillegg gir det meg friheten til å leke litt og det kan vi like 😉  Nok skravling og mer action. Bare å kaste seg rundt her hjemme. Ønsker dere en nydelig lille lørdag så skrives vi veldig snart igjen ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply