Living room

STUEN ATM

Hey you sweeties! Har dere en fin start på dagen? Dagen min startet med trening, det vil si- den kunne ikke startet bedre! Regner ikke med jeg er alene om å elske en svett morgenøkt? Da har jeg hele dagen foran meg. Høy på endorfiner føler jeg at jeg har fått makset dagen så langt og jeg er straks klar for å kaste meg rundt og ta en ordentlig vask av badet.

Vi får nemlig verdens skjønneste gjester i helgen. Kari Janne og Halvor som vi ble kjent med på Bali kommer en spontan tur til helgen og det gledes! <3 Alt for lenge siden vi har sett hverandre nå.

Btw- tune inn på instagram NU om du vil se kjøkkenet med de nye barstolene 😀 Jeg elsker looken vår her hjemme nå. Er det lov å si? Altså, jeg er sååå happy med alt av farger og materialvalg. Jeg kjenner liksom på en ro jeg ikke har kjent på før. Kombinasjonen mellom kalde og harde kontraster med varme materialer og jordnære farger tar meg med storm hver gang jeg kommer inn døra.

Jeg har freshet opp stuen med nye friske planter og tørkede strå fra Plantasjen. ELSKER å kombinere de to. Gleder meg også noe vakent til å starte utesesongen.

Som mange av dere vet allerede fortsetter samarbeidet med Plantasjen i år også og jeg lover dere- det kommer til å bli bedre enn noen gang. Vi har nemlig STORE planer for uteområdet. Asså, jeg har sååå lyst til å fortelle dere alt men jeg må vente litt til før nyheten slippes 😀 IIiiih! Det jeg derimot kan love dere er plenty med inspirasjon, tips og veiledning i forhold til uteområdet i sommer 😀 Det gledes! <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply