Living room

SYKDOM OG RASTLØSHET

Gooood formiddag!

Er det bare meg eller er det flere som blir mega rastløse når de er syke? Det er 3 dagen på rad jeg dropper treningen og det er verdens kjipeste følelse, spesielt når jeg på en måte akkurat føler jeg kommet litt back on track!

Likevel vet jeg at det er til det beste for å pushe en kropp som egentlig trenger hvile gjør bare vondt verre. Derfor har jeg heller fokusert på jobb de dagene her. Nå kjenner jeg formen er stigende og lysten på både trening, sunn mat og endringer kommer snikende.. Jeg blir alltid så himla rastløs i sjela av å være syk så nå setter jeg fart og bytter om litt her hjemme. Har noen nye putetrekk fra HM Home på vei hjem i posten og jeg kjenner jeg bobler over etter forandring.

De største endringene blir det likevel ikke. Vi venter jo fremdeles på noen små detaljer for å få ferdigstilt både bad, stue og kjøkken 100%. Mulig det er derfor jeg kjenner på energien etter forandring. I påvente av dette hiver jeg meg heller over noe annet. Så håpløst, haha, jeg burde jo heller fokusere på å ferdigstille.

Uansett, svipper egentlig bare innom for å ønske deg en herlig lille lørdag. Håper solen skinner der du er, akkurat som her <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply