Bali INTERIOR TRAVEL

NEDTELLING

Huset står litt på hodet men det blir i hvert fall rent før gjestene kommer.. 3 gigantiske kofferter, 3 mindre kofferter, 4 bager og ekstrautstyr pakkes i skrivende stund ned. Samtidig stelles det istand til barnebursdag. Celine fylle 5 år til søndag og vi feirer med barnehagen i dag.

Vi nærmer oss  endelig avreise til Bali og er klare for å dra igjen glidelåsen og komme oss avgårde til varmere strøk. Føler på mange måter den turen her blir gjennomført mot alle odds. Vi skulle egentlig reist da jeg trengte det mest, i juni. Den turen ble det ikke noe av men nå er vi her igjen. Kun dager før avreise. Det er ikke meldt om jordskjelv siden sist uke så vi håper moder jord har roet seg ned og at Bali i hvert fall bli trygg grunn for oss… Hva som skjer med Gili turen vår vet vi ikke enda, men det vil tiden vise. For øyeblikket foreligger det et reiseråd fra UD men dette oppdateres daglig og vi skal ikke ut på gili før 12 september så ingen kan svare oss på hva som skjer eller hvordan tilstanden er der ute per dags dato. Vi har forberedt oss så godt vi kan og både jeg og Sindre har innstilt oss på at vi mest sannsynlig kommer til å oppleve et jordskjelv når vi er der nede. Bedre å være førevar. Evakueringsruter har blitt studert og vi har lest oss opp på hva og hvordan vi forholder oss til en slik situasjon. For barnas skyld er det aller viktigste at vi bare viser ro og trygghet samtidig som vi sikrer vår sikkerhet dersom det skulle vise seg å riste litt i bakken, tenker jeg da.

Uansett, vi gleder oss masse og de lokale vi har snakket med melder om at Bali har det bra <3

Jeg har nok å holde fingrene i så skal komme meg avgårde og gjøre noen ærender før jeg leverer fra meg materiell fra de ulike jobbene jeg har vært på i det siste. Så er det klart for FEST og det vet jeg i hvert fall at det er en liten spirrevipp som gleder seg fryktelig masse til!! 😀

Ha en fin start på uken dere 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply