INSPIRATION Outdoors

RETT UT MED HULL I HODET

Er det en ting som virkelig ikke blir bedre med årene så er det min vimsete evne til å skade meg eller ødelegge ting. Altså jo flere tanker som er på besøk i hjernebarken jo verre er det, haha.

Jeg startet altså dagen med å marsjere rett inn i kanten på soveromsvinduet vårt rundt 0830 i dag tidlig. Jeg hadde liksom akkurat levert Ulrik i fred og ro og var for en gangs skyld ute i GOD tid:P Jeg kjente ingenting før det var for sent og vinduet sto fast i hodet. Selvbruningen jeg hadde spandert på meg før jeg gikk ut døra ble blandet med rødt blod og endte opp i en mørke oransje masse.

På farta kastet jeg meg inn i huset og la igjen blodspor hver 10 centimeter. Fikk surret sammen noe papir og minsket blødningen med press mot hodet. Så gikk turen videre til Gry (som forøvrig hater blod) for en kjapp vurdering før vi smatt inn i kassevogna og tømte, pakket, stylet og pakket til hyttestyling i morgen. En meget effektiv dag som endte med at jeg i skrivende stund er trøtt som aldri før og litt småugg- noe som får meg til å tenke på om jeg muligens kan ha påført meg en aldri så liten hjernerystelse. Tror derfor jeg, for sikkerhetsskyld, skal be Sindre vekke meg en gang eller to i natt sånn at jeg er helt sikker på at vi ses i morgen:P Jeg har jo så mye gøy på hjertet den uka her og i morgen får du blant annet se mer av dette 😉

Sov godt sweeties <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply