INTERIOR News

RABATTKODE HOS JOTEX

// reklame 

Heeeeello MANDAG! 😀  Jeg elsker mandager jeg. Føler hver ukestart er en ny start. Sist uke var preget av sykdom og en latskap uten like i helgen. Jeg ble satt ut av forkjølelsen og kjente kroppen strittet i mot alt jeg prøvde å få unnagjort. Det endte med at jeg ikke fikk gjort noe som helst. Baaah… denfølelsen (!) I går var vi heldigvis på bedringensvei alle sammen. Takk og lov! Jeg kler ikke å være syk ass, blir jo heeeelt amøbe. Så vi tok på oss skiene rett etter frokost og la ut på en liten runde i strålende solskinn. Jeg hadde mest lyst til å bruke hele dagen ute i går for solen ga meg akkurat den boosten jeg trengte for en ny herlig uke.

Anyways, jeg har en tendens til å bruke hvert ledig sekund på å snurre meg rundt i den nye svingstolen i stua. Altså, dåååån! Seriøst jeg falt helt pladask da jeg så denne hos Jotex rett etter jul og var ikke sen med å klikke den hjem. Det angrer jeg ikke ett sekund på for denne har virkelig gitt det lille ekstra jeg følte jeg savnet i stuen vår ♥

Dere som følger meg på insta har sikkert fått det med dere, men i samarbeid med Jotex får jeg lov til å gi dere hele 20% på et HELT KJØP frem til onsdag. Det skal jeg love deg kommer godt med, jeg sparte blant annet 1000,- på denne stolen ved å gjøre det samme 😉 Tilbudet gjelder absolutt alt, inkludert både tepper og møbler. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply