Fashion INTERIOR

SUIT UP

Innlegget inneholder sponsede produkter & adlinks

Jeg har heeelt dilla på suits om dagen. Nei jeg snakker ikke om serien for den er fortært long time ago, og jeg elsket den btw! Jeg snakker om heldresser i alle mulige farger og kvaliteter. Denne fra Nelly klikket jeg hjem så fort jeg så Matildadjerf poserte nude/suit i ørkenen for noen få dager siden 😀 Senere denne uken skal jeg vise dere en annen variant som venter på meg i skapet, og la meg bare presisere- den er et MUST (!) til sommergarderoben. 

Yr melder vår og snø om hverandre og jeg holder en knapp på førstnevnte. Nevnte jeg at jeg er evig optimist? Hater sjeldent livet utenom når jeg ligger over spybøtta og snøen laver ned da.. ofc! 

Anyroad, starter dagen hjemme med bena godt krøllet opp i stolen og pcen på fanget i dag. Vi skal snart avgårde til Seljord for å tømme en hyttestyling men først skal jeg forberede morgendagen men en rykende fersk kopp med sort guld. Jeg kan melde om at dere får bli med på tidenes feteste hotell i morgen. Ikke bare nyoppusset med nybygd. Jeg trenger å komme meg bort fra sykdom, så river på meg noen kule klær og et par solbriller, tar pcen under armen og kamera i veska . Så reiser vi sammen for en kreativ dag i et inspirerende miljø. Kult, sant? Jeg har edt så utrolig gøy på story også når jeg jobber i andre miljøer enn hjemme. Det gledes <3 

Tjohei! vi snakkes i kveld. Svipp innom for en eksklusiv rabattkode fra Jotex som jobber mot klokken 😉 Gleder meg allerede til å snakke med (til *ler*) dere igjen. 

(Adlink) Bukse og jakke Nelly.com | (sponset) T-skjorte Catwalk Junkie

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply