SVERIGE TRAVEL

GOOD MORNING FROM YASURAGI

Goood morgen fra Japan <3 …eller en liten bit av det før å være pinlig korrekt. Vi befinner oss i skrivende stund på YASURAGI, rett utenfor Stockholm. Og med vi snakker jeg om meg selv, og jentene fra Hageland og Fjuz. Jeg og Hilde, som er fotograf hos Fjuz Kommunikasjon, er oppe før sola for å ta bilder av spaområdet før gjestene slipper inn. Yrkesskadde eller bare spesielt interessert heter kanskje det? Hehe.. For en jente som ELSKER japanske vibber er dette virkelig paradis. Hit SKAL jeg tilbake. Uten tvil!

Her er det i utgangspunktet mobilfri sone, noe jeg ironisk nok ELSKER. De som kjenner meg godt vet at jeg elsker telttur i fjellet og det er av en grunn. Der er det ikke dekning. Der er jeg kun i kontakt med naturen og meg selv, og det er så godt det. Her på Yasuragi er det såå rolig og alle tusler rundt i like tøfler og kimonoen du ser ovenfor. Denne spiser vi både frokost og middag i. Til og med badetøy til Spa området får alle utdelt ved ankomst så omgivelsene her er helt magiske. Faktisk er det så rolig at jeg tror dette må være det nærmeste jeg har kommet zen følelsen noen gang.

En god start på en veldig hektisk dag med andre ord 😉 I dag skal vi nemlig style og fotografere en hel haug med hagemøbler på en helt MAGISK location rett utenfor Stockholm.  Følg gjerne med på insta hvis du vil se mer 😉

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply