NEW YORK TRAVEL

NEW YORK, NEW YORK

4 dager og 4 timer. Så lang tid tok det å la inntrykkene synke og kjærlighetssorgen slippe. Jeg forelsket meg HELT i den byen. Eller vi gjorde det.

Det tok vel mindre enn tre timer før vi scrollet gatene i Tribeca mens vi begynte å drømme oss bort i å bo her. Sammen. Alle 4. Det blir nok med drømmen skal du se, men det er INGEN tvil om at jeg skal tilbake- og det litt brennkvikt!

Tempo i NY passer meg ypperlig. Den slår (nesten) mitt lille snev av ADHD eller duracell om du vil. Jeg elsker det! Selv om mannen morret seg til nærmere 9 halv 10 var jeg oppe og spratt samtidig som Manhattan våknet til liv <3 0600 ringte klokken hver dag og jeg sverger, om ikke fornuften til Sindre hadde slått inn kunne jeg holdt det gående 24/7 i den byen her.

Jeg må bare si TUSEN takk for alle tips! Vi rakk ikke halvparten av det vi ville engang og jeg føler det er waaay to early å gi noen tips, men neste gang vi er «over seas» skal jeg gi dere en utfyllende en 😉

Er det en ting jeg er utrolig glad for så er det at Sindre snappet om å se utsikten fra det nye One World observatory. Vi hadde seriøst den BESTE dagen i Tribeca og på toppen av NY høyeste bygg ser du ALT. Og da mener jeg ALT. Til ALLE kanter. For en amazing utsikt!

Signaturdrinken, Tribeca special, gjorde også susen for jeg trengte mindre enn en halv før jeg var i et usedvanlig godt humør. Eller kanskje det var høyden som gjorde meg litt svimmel 😉 hehe.

Jeg kunne ikke reise fra byen uten å få meg meg den mye omtalte Beacons Closet. Jeg ELSKER jo Second hand shopping og selv om vi ikke rakk Brooklyn denne gangen svippet vi innom på vei til West Village hvor jeg endelig fikk gå i Carries fotspor. Klisje, I know! Men dere vil ikke tro hva den serien har gjort for meg. I perioden 14 til 22 tror jeg den på mange måter var med på å forme meg. Jeg kan ikke telle på 2 eller 6 hender hvor mange ganger jeg har rundet Sex og Singelliv. Det har vært min motivasjon og min go to serie halve livet. Samantha ga meg gutsen til å gå den veien jeg har gjort og hvem har ikke girl crush på Carrie Bradshaw liksom?

Jeg tror rett og slett vi forelsket oss like mye i byen som vi gjorde i hverandre på den turen her. Å legge vekk mamma- og papparollen noen dager, ha tid til å fullføre en samtale. Lære å respektere hverandres tempo og være åpne om forventninger. Til hverandre, til familie, karriere, venner- til oppgaver som skal utføres og til livet som skal leves. Sammen, som et team <3

New York gjør noe med deg. Eller nei, det gjorde noe med meg og med oss. Jeg savner det- hvert sekund av hver dag og gleder meg til å reise tilbake. Og correct me if I am wrong, men det tror jeg dere gjør også? Jeg har nemlig aldri før hatt SÅ mange views på story og DM som rant inn til alle døgnets tider på Instagram. GØY!

Du vet det at det er enda morsommere for meg å dele livet vårt når responsen er så enorm 😀 Og er det en ting jeg kan love dere så er det at dette er langt i fra siste turen dere får være med på i år 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply