Ukategorisert

BIG, BOLD & BEAUTIFUL

/I samarbeid med Swedoor 

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvor dobbeltdørene våre er fra. Du vet de sorte glassdørene hvor du har fullt innsyn inn på soverommet, haha 😉 Disse kjøpte vi fra Swedoor for to år siden. Da samme leverandør kontaktet meg rett etter jul for å høre om jeg var keen på et samarbeid var jeg ikke sen med å takke ja. Vi holder jo på med et ganske stor oppussingsprosjekt her hjemme og vi trenger både baderomsdør og dør til det lille rommet ved siden av badet. Det vil si at «den blå stua vår» som er forholdsvis liten, blir stappfull av dører på sikt. Men vet du- det gjør meg absolutt ingenting for med de kolleksjonene som er å få tak i nå er det faktisk døren som gjør hele stua. Jeg hadde en klar visjon når vi bygde soverommet og jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte transparente dører som gir en MYE større romfølelse- begge veier. Det var også viktig for meg at de så estetisk fine ut og gjenspeilet stilen vår. Swedoor har en Superior kolleksjon som har alt fra klassiske romantiske preg til stilrene minimalistiske dører med detaljer du bare har drømt om. Noe for enhver smak med andre ord. 

Det er super stas å få lov til å jobbe med en leverandør du har hatt crush på i mange år!! Før jeg kan vise dere noe som helst som har med badet å gjøre må jeg vise dere denne FANTASTISKE skyvedøren vi har montert opp mot gangen. Jeg tar sjeldent bilder denne veien, med god grunn. Gangen vår er ALDRI ryddig, haha. Og jeg er en person som liker å putte rotet i skuffen. Rettere sagt, fjerne det utenfor synsrekkevidde. Det gjør meg egentlig ingenting at det er der så lenge jeg har oversikt over det selv, men det rommet her uten dør har definitivt vært et forstyrrende element når jeg har gjort foto her hjemme. 

HIDE THAT MESS!

Jeg er derfor overlykkelig over at jeg nå kan skyve rotet bak verdens kuleste statement dør. Det er akkurat det jeg føler denne er. En stilren statement dør som rett og slett overgikk ALLE forventninger. Herregud- er det lov å si at jeg er forelsket i en dør liksom? Jeg tar nemlig meg selv i å stå å skyve den frem og tilbake i flere minutter i strekk når ingen ser på. Og jeg koser meg med det. 

Vi lot den ligge litt i garasjen før vi monterte den. Jeg vet nemlig hvor ekstremt dårlig vi er på å montere ting sammen. Utsatte det derfor til siste slutt og endte opp med å ta et skippertak i påsken. Skjønner overhodet ikke hva jeg gruet meg til. Denne var en drøm å sette opp. En skinne bak, hekte på døren, skru til skruene og feste kappen på utsiden av dette igjen. Simple as that! 

Jeg kunne ha fortsatt i det uendelige for har ingen verdens ting å sette fingeren på. Det er en utrolig dyktig leverandør som virkelig vet hva de driver med. Jeg gleder meg til å vise dere fortsettelsen, imens kan dere drømme dere bort i den nye kolleksjonen. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply