Ukategorisert

HVA ER DIN JULESTIL?

// annonse

Når vi først er inne på julepynt og fargebruk så kan vi jo snakke litt om julestilene der ute. Hvordan julestil har du? Jeg har jo nevnt på min allergi mot adventslilla litt tidligere i dag, likevel er jeg tradisjonsmenneske inn til hjerteroten og det blir ikke jul hjemme uten røde detaljer. Jeg overdriver ikke. Huset er ikke fylt med rødt fra topp til tå, men det er heller ikke striglet i sort/hvit/gull eller kobber.

Skeidar deler så fint opp de ulike stilene i kategorier og er opptatt av å levere julevarer i tråd med dagens trender i tillegg til og ikke glemme vekk de gode gamle tradisjonene. 

Er du av den klassiske typen som liker det elegante glamorøse preget med hvitt, sølv eller gull som glitrer om kapp med lysekronene?

Eller er du av den tradisjonelle typen som må ha julerødt for at det skal bli jul i huset? Jeg kjenner meg igjen her, for 4 år siden var jeg overaskende nok veldig klassisk og elegant i interiøret og en jul prøvde jeg meg på en striglet jul med hvitt og sølv. Dette endte nesten i tårer før jeg tok mannen under armen (eller omvendt *ler*) og fikk handlet inn deilige dyp røde julekuler fra Skeidar. Tradisjoner er viktig for meg, og dette er en av de som virkelig topper «hellig-listen» min.

Andre utelater kanskje det røde men henter inn mye grønt og jordfarget fra naturen. Den naturlige og harmoniske rammen rundt julefeiring henter inspirasjon fra nettopp dette; naturen. I tillegg til at det er en av høstens hotteste trender synes jeg personlig det hører julen til. Det gir meg den jordnære, personlige og varme følelsen.

Trenden tro må vi ikke glemme urban og stilsikker. En juletrend Skeidar har skapt for alle oss som har litt hang up på det minimalistiske, stilrene og industrielle.foto :: Skeidar / Elisabeth Halbjørhus 

 Jeg liker ikke å putte stilen min inn i en boks. Det har jeg aldri gjort, nettopp fordi den både endrer seg fra sesong til sesong og fordi jeg er leken av meg. Jeg elsker å kombinere ulike stiler for å finne min egen vei inn i interiørverden. Derfor kan jeg presisere at julestilen min er en god kombinasjon mellom det julerøde og det naturlige, kombinert med den urbane looken.

Om jeg har noen tips til «julehuset»? Å, takk som spør- klart jeg har 🙂 Først og fremst må jeg bare si; dekorer huset med akkurat det du vil. Miks stiler om du må, alt for å få den gode barnslige magiske julefølelsen <3 Dersom du er som meg og liker å holde den nogenlunde stilrent anbefaler jeg deg likevel og:

bruke færre elementer i pynten. Sats heller på noen litt større statement elementer som gjør en del ut av seg, som for eksempel lysskilt som dette eller røffe lyslenker som gir behagelig lys.

konsentrere deg om noen palett farger. I år går jeg for mørkegrønn, mørk fløyelsrød, sort og hvitt.

bruke planter og julens mange blomster for alt det er verdt-. Disse gir en magisk romfølelse, lukter godt og gjør mye ut av seg.

legge noen penger i noen større nisser istedenfor 100 små.

bruke treverk i alle former for å skape den harmoniske samt organiske julefølelsen.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply