Ukategorisert

LATE MORNINGS

God morgen fine. Snart setter jeg kursen mot Oslo, men først skal mail besvares, budsjetter settes opp, logoer skal lages og korrekturer skal gjennomgås. Jeg ble så fryktelig dårlig i går kveld/natt så tok en senere morgen enn vanlig i dag med lille. I tillegg kjører jeg direkte hjemmefra til Oslo, da jeg sparer mye tid på logistikken 😀 Bah… hva jeg skulle gjort for hjemmekontor noen ganger. Det er så utrolig deilig, og jeg blir faktisk usedvanlig effektiv av det 😀 Kanskje fordi jeg ikke har NOEN form for forstyrrelser rundt meg.*ler* Jeg er alt for lett og avlede. 

 

Før jeg setter meg i bilen skal jeg dog prøve å få i meg litt mat. Har dere smakt den nye Crusliblandingen med røde bær? Det er bokstavelig talt tørkede bær i den og den er SÅ god! Så siden ingenting annet frister i dag skal jeg unne meg en skål med dette 🙂 

Dumpet btw en hel haug med KINFOLK bøker ned i postkassen min i går som jeg GLEDER meg til å lese!! 😀 Ha en fin fredag dere. Svipp innom etterpå for litt fargeprat før helgen virkelig setter inn. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply