Dining Holiday INSPIRATION INTERIOR

DEKK BORDET TIL HALLOWEEN

annonse

Feirer du Halloween? I know, mange er fremdeles ikke helt for dette halloween styret men altså let`s just face it. Det har kommet for å bli og det har glatt danket ut julebukk som vi i 30 årene kjenner bedre til 😉

Vi har dekket bordet her hjemme og er klare for å feire sammen i helgen. Ungene gleder seg naturlig nok mest til å kle seg ut og samle godis og jeg tror faktisk jeg skal gå all inn i år og dra på meg mitt eget heksekostyme. Så fikk jeg tips av Lise, manageren min, som serr er dronningen av halloween her til lands. Hun går all inn og mer enn det og er den mammaen i gata som samler sammen hele klassen til middag, godis runda og fyrer opp bålpanna etterpå for så å snekre sammen spøkelseshistorier og heksebrygg. Altså- jeg bøyer meg i støvet!

Tilbake til poenget- hun lager det kuuuleste heksebrygget!

Du trenger:

  • natron
  • sitronsaft (den grønne flasken med ren sitronsaft fra kiwi, meny etc)
  • en stor gryte
  • 5 pakker natron
  • grønn eller rød konditorfarge om ønskelig

Når du blander natronpulver og sitronsaft fra butikken får du tiiiidenes heksebrygg. Planen er å kjøpe inn sitronsaft til ungene, helle det på flaker og tilsette grønn konditorfarge slik at de kan få hver sin flaske å helle på. Så skal de få putte oppi kvist og kvat, plast edderkopper og slim slanger før de heller på hver sin flaske og det bruser over grønt heksebrygg. Vet ikke hvem som gleder seg mest, men holder en knapp på meg selv, haha.

Bordet her inne er dekket med friske blomster som jeg har satt sammen til en fargesterk bukett fra Plantasjen. I tillegg har jeg plukket med meg mini gresskar, levende lys og noen fine messingstaker, og nå teller vi egentlig bare ned dagene her hjemme til høstens store høydepunkt- Halloween.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply