Fashion

ALL BLUE

Annonse

Jo mer jeg eksponerer meg foran kamera jo bedre liker jeg det. Eller, la oss ikke stikke under en stol at jeg aldri har vært kamerasky, haha. Jeg elsker jo å være både foran og bak. MEN den store forskjellen (og fordelen!) på mote kontra interiør er at man kan gjøre forandringer HELE tiden.

Let`s face it- jeg er glad i å male altså, men jeg kan jo ikke male stuen etter mine plutselige kreative innslag hver eneste dag. Men å være kreativ og leken i klesveien er jo minst like morsomt, så YES let`s do this!

Jeg samarbeider med ulike agenturer i Oslo og til uken skal jeg besøke flere av dem. Ann Kristin som driver Mosielle Agency, møtte jeg først på en shoot for Home and Cottage for litt over et år siden og det var egentlig hun som kastet meg ut i det. Digger den dama og elsker merkevarene hun jobber med. Six Amès, som jeg har på overkroppen, er et merke jeg kun hadde hørt om tidligere men de har SÅ mye fint i en helt suveren kvalitet! Til ganske overkommelige priser- det kan vi jo like!

Så får vi bare håpe dere synes det er gøy også da 😉 hehe. Litt av alt sant? Best sånn synes jeg! Da blir det ikke så ensformig for noen av oss 😀

Ha en deilig solskinnslørdag videre!

W E A R I N G

Topp og skjorte Six Amès / Bukse Levis / Boots Steve MAdden / Smykker Huldresølv / Belte og veske Valentino

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply