Fashion INTERIOR

ÅRETS BUSINESS? SÅ TAKKNEMLIG <3

Jeg vet jammen ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg har jo allerede brutt ut min iver og entusiasme på Instagram da jeg fant ut for få dager siden at jeg er en av semifinalistene i VIXEN Inflencer Awards i kategorien årets business i år. Det er så SYKT gøy, og jeg finner ikke ord som kan beskrive min takknemlighet for at dere har stemt meg frem.

Jeg har snakket om det flere ganger tidligere, men det er skummelt å kaste seg ut i ukjent terreng og bestemme seg for å satse 100% på egenhånd. Med hus, bil, små barn, hund og gjeld opp etter ørene er det ikke en selvfølge at man hiver seg ut i en utrygg jobb, følger magefølelsen og gønner på! JA, jeg har blogget i mange år men jeg har aldri kunnet og kan heller ikke nå leve ene og alene av det. Bloggen har gitt meg spennende kommersielle jobber både på sett, i studio og ikke minst hjemme. Dette har igjen generert til enda flere og større samarbeid med spennende kunder på sosiale medier. Det er en runddans jeg kan like og som jeg absolutt ikke tar for gitt. Jeg er så sinnsykt takknemlig for all støtte og alle de menneskene som har heiet meg opp og frem, som tør å satse på meg og som setter pris på det arbeidet jeg gjør. Jeg er takknemlig for samarbeidspartnere som velger meg og jeg er så glad for den jobben vi får til sammen. Jeg er så evig takknemlig for hver eneste leser, og for at dere gjør det mulig for meg å leve ut drømmen min. I dag driver jeg både med boligstyling, intetiørkonsultasjoner, kommersiell styling i studio, innholdsproduksjon, strategisk planlegging, foto, interiørstyling for samarbeidspartnere og ikke minst influencer på interiør men også mer og mer fashion fremover.

Om få dager starter jeg opp samarbeidet med Arkaden Skien og jeg gleder meg som en unge. I tillegg har jeg flere superspennende prosjekter jeg håoer jeg kan fortelle dere om, men som ikke er helt landet ennå.

Å komme til semifinalen i VIXEN gir meg så mye motivasjon og glede. Det er et dyktig fagpanel som faktisk forteller meg at jeg gjør noe riktig. Altså blant alle sinnsykt flinke influencere, youtubere, podcastere, bloggere og snapchattere så føles det SÅ VILT og uvirkelig at lille meg er en av dem på listen. Det føles nesten som å komme på listen over de som kom inn på teaterhøyskolen (les: jeg er heeelt oppslukt i ung og lovende om dagen, haha…) man jobber SÅ SYKT hardt for noe og SÅ blir det lagt merke til. Det føles som lønn for strevet <3 jeg er så stolt. Tusen takk. Tusen, tusen takk!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply