Fashion

FRA LYS TIL MØRK HOS TANGO KJEDEN

// Sponset behandling 

Soaked in luxury genser NORA | Selected Femme jakke NORA | 2ndOne bukse NORA | Billi Bi skoletter  TRENDSKO

Hei fine dere ♥

Har dere hatt en fin alle hjerters dag hittil? Valentines er ikke noe vi vanligvis feirer. Vet ikke hvorfor, det er jo egentlig veldig hyggelig å feire, men det har liksom aldri blitt sånn. En god klem, gode ord og bare det å være sammen er egentlig mer enn nok for meg.

Jeg rakk aldri innom dere i går. Vi kom ikke hjem fra Rauland før nærmere 22.00. Vi starter 08.00 og ble så sinnsykt forsinket, så vi kom hjem 4 timer senere enn antatt :O Ikke var vi i form heller, noen av oss, hehe. Sånn er livet som selvstendig. Det er aldri helt tid eller rom for å bli syk og selvom det er kjipt å være syk i helger priser man seg lykkelig om det slår til da istedenfor ukedagene. Føler meg bedre i dag, heldigvis.

Jeg knipset de bildene her rett etter frisørbesøket mitt hos Tango på Arkaden tidligere i uken. For dere som ikke har fått det med dere har jeg inngått et langvarig samarbeid med kjeden hvor jeg skal innom en gang i måneden og få behandling eller styling. Jeg har brukt Tango kjeden i maaange år. Eller alle år. Jeg har bare ikke vært flink nok til å gå dit så ofte som jeg burde :O Nå som jeg er (nesten!) like mye foran- som bak kamera er det greit å ta litt bedre vare på håret 😉 Før og etterbilder finner du på siste innlegg her. Sveip deg til høyre og se hvor ille det kan bli, haha 😉

Anyroad- jeg er SÅ fornøyd jeg! Trengte en drastisk forandring den gangen her. Jeg har en langsiktig plan på det, men nå har jeg vært helt lys i veldig mange år så kjente det var godt med litt ordentlig forandring. Så jeg klinte til meg både lugg og en mørk, varm og behagelig farge. Hva tycks? Håret gjenspeiler på så mange måter identiteten vår og på samme måte som en veggfarge kan endre et helt rom kan en hårfarge forandre en hel look. Jeg elsker å leke meg med begge deler. Både interiør og hår. Spurte Rikke (frisøren min) om årets trender innenfor hårbransjen og på mange måter gjenspeiler det både mote og interiørtrendene. Kanskje spesielt sistnevnte hvor det personlige preget står i fokus. #instahair var nemlig en av årets fokusområder. Dette kan man jo tolke opp og ned, men det utspiller seg jo i at alle og alt kan være en kilde til inspirasjon. Håret skal være personlig, det har ofte filter og det skal gjerne funke bedre på foto enn i virkeligheten. Det sier noe om hvor enormt stor makt sosiale medier har dere, eller hva? Helt vilt!

Jeg er vel og merke fornøyd med håret, både på foto og i virkeligheten 😉 hihi. Gleder meg allerede til å se hva vi skal finne på neste gang 😀

 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply